Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyit is lehet hízni egy...

Ennyit is lehet hízni egy hétvége alatt?

Figyelt kérdés
A hétvégén elrontottam a fogyókúrám, amit ma már újrakezdtem, nagyon elhatároztam magam, nem fogok bűnözni, ki fogom bírni.Szóval szombaton meg vasárnap ettem mindenfélét, amit megkívántam.Kíváncsiságból ráálltam a mérlegre, hogy megnézzem híztam-e, és 2 kilóval vagyok nehezebb.2 kilót híztam 2 nap alatt.Ráadásul úgy méredzkedtem, hogy előtte elmentem wc-re.2 kilót szerintem csak én tudok hízni egy hétvége alatt.Nem is tudom, mi lenne, ha 1 hétig annyit ennék, mint hétvégén.7 kilót híznék?:O Durva lenne.Most az életkedvem is teljesen elment.Teljesen ki vagyok akadva.Na most ezek után nagyon elhatároztam magam.Hétvégén a zabálás helyett gyümölcs-vagy víznapot tartok, és csak nem hízok 2 kilót.Csak azt nem értem, hogy híztam ennyit, mert 14000 kcal-t kizárt, hogy megettem.
2011. júl. 4. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy mérted...Az valóban kizárt,hogy egy hétvége alatt 14000 kcalt vettél magadhoz,de nem csak ennyitől lehet hízni.Na de lényegtelen.Hogyan mérted magad?Mert reggeli előtt,ruha nélkül wczés után ÉRDEMES mérni.Mivel sokat ettél az ételek súlya benned van,de azt reggeli meg is emészted,ezért csak így lehet mérni!Így voltál annyi?
2011. júl. 4. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
nem csak te tudsz,én 3 kg-ot híztam egyszer 1 nap alatt :)
2011. júl. 4. 13:17
 3/5 anonim válasza:

Ha lány vagy, megkérdezhetem, h nincs-e menzeszen?? Mert én ezalatt a pár nap alatt simán 3-5 kilóval több vok, mint a hónap bármely szakaszában.

Ha nem, akkor nemtom, de már velem is előfordult ilyen, de idővel sikerült leadnom.

Ne szomorkodj, mert evvel csak rosszabb lesz, inkább vezesd le egy kis tornával vagy futással. Ez mindig bejön nálam :)

2011. júl. 4. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen fogyókúrát tartasz? Koplalsz? A hétvégén hányszor többet ettél, mint szoktál? Ha ezekre válaszolsz, megkapod a választ a kérdésedre.
2011. júl. 4. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, én 4 nap alatt híztam kb 4 kilót most... én is kitomboltam magam, toltam a túrós csuszát szalonnával, esténként kis chips a filmhez, villásreggelik. Most büntetem magam.
2011. júl. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!