A hétvége alatt megettem másfél tál süteményt. Nagyon elhízok ettől? Csak én ettem meg az egészet.
Figyelt kérdés
Minden nap egy órát tornázok egyébként.2009. márc. 22. 13:16
1/8 anonim válasza:
Ha szénhidrát napod volt akkor az nem gáz, de azért próbálj odafigyelni. Kérdés milyen sütemény volt?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom milyen nap,mivel nincs kifejezetten diétám,csak nem eszek édességet,hanem sok gyümölcsöt,és naponta torna.Csokis kókuszos sütemény
2009. márc. 22. 13:20
3/8 anonim válasza:
Nyugodj meg, egy ilyen naptól nem hízol meg:D Én tavaly fogyóztam, és amikor elértem a kívánt súlyt, akkor ugy ettem, hogy hétfőtől szombatig odafigyeltem és vasárnap szinte zabáltam:D persze annyira sokat nem tudtam enni mint rég mert a gyomrom összeszűkült valamennyire. És ettöl nem hiztam. Most szintén fogyózom, de már kevesebb a feleslegem, szal keményebben csinálom:)
4/8 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató!Köszi!Akkor folytatom is...:)
2009. márc. 22. 13:22
5/8 anonim válasza:
Kis sütike nem gáz csak tényleg figyelj oda hogy keveset egyél és akkor nem lesz probléma a fogyással sem.
6/8 anonim válasza:
Ettől nem fogsz elhízni. Ha lagzira lennél hivatalos, ott még többet is fogyaszt az ember 1 nap alatt, mégse hízik el miatta senki.
7/8 anonim válasza:
2. vagyok! Eszedbe ne jusson abbahagyni!!!:D szerintem meg ha nem kell 20-30kilót fogynod, márpedig nem, akkor egy hónapban 1 nap belefér, na jó nem tonnaszámra a sok cukros zsiros lisztes kajákat:D ha már meg akarod tartani a súlyod akkor meg sztem heti egy belefér, föleg ha mozogsz is:)))
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)5kg akarok csak fogyni.
2009. márc. 22. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!