Ha meg kivánom pl a csokit vagy a süteményt mit egyek vagy igyak hogy elvegyem az étvágyamat töle?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 20:39
1/13 anonim válasza:
igyál sok sok ásványvizet:D (mentes) nekem bevállt
2/13 anonim válasza:
szagolj valami édes illóolajat vagy parfümöt. Nekem ez bevált, de van aki csak mégjobban kívánja tőle, szóval ki kell tapasztalni. vagy citromos jégkockát szopogass, az is jó
3/13 anonim válasza:
Étvágycsökkentő italpor, ami telíti a gyomrod, és az édesség utáni vágyat is megszünteti.
1 adagja csak 100 kalória!!! :D
4/13 anonim válasza:
Ezt az étvágycsökkentő port hol lehet venni? Vagy csak megrendelni lehet?
5/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a komikat a parfümös dolgot ki probálom és az ásvány vizeset is csak az a gond hogy keveset iszok :S de meg probálom mert nyárik nem szeretnék elhiszni
2010. jan. 3. 21:06
6/13 A kérdező kommentje:
husz rosszl irtam nem elhiszni hanem elhizni
2010. jan. 3. 21:07
7/13 igabcsy válasza:
Ha ritkán kívánod meg, és olyankor beéred 1-2 kocka csokival (és nem falsz fel egy táblával), akkor nincs semmi baj, ennyit nyugodtan megengedhetsz magadnak.
Persze más a helyzet, ha naponta 5-ször kívánod meg.
Nálam bevált, hogy szokott itthon lenni saját befőzésű lekvár (amibe nem tettem cukrot) - nos ebből 1 kiskanálnyi bőven elég.
Lehet kapni nagon jó minőségű lekvárokat, csak azok nem olcsók - viszont kevés is elég belőle.
Azután bevált még nálam, hogy 10 dkg túróba reszeltem egy kis citromhéjat, és csepegtettem bele folyékony édesítőszert.
Esetleg ettem egy gyümölcsös joghurtot.
9/13 anonim válasza:
Olyankor igyál meg egy kis kupaknyi citromlevet :D Nekem bejött... :D
10/13 A kérdező kommentje:
köszi ez jó ötletnek hangzik :D
2010. jan. 4. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!