Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha meg kivánom pl a csokit...

Ha meg kivánom pl a csokit vagy a süteményt mit egyek vagy igyak hogy elvegyem az étvágyamat töle?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 20:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
77%
igyál sok sok ásványvizet:D (mentes) nekem bevállt
2010. jan. 3. 20:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
szagolj valami édes illóolajat vagy parfümöt. Nekem ez bevált, de van aki csak mégjobban kívánja tőle, szóval ki kell tapasztalni. vagy citromos jégkockát szopogass, az is jó
2010. jan. 3. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Étvágycsökkentő italpor, ami telíti a gyomrod, és az édesség utáni vágyat is megszünteti.

1 adagja csak 100 kalória!!! :D

2010. jan. 3. 20:54
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Ezt az étvágycsökkentő port hol lehet venni? Vagy csak megrendelni lehet?
2010. jan. 3. 20:56
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a komikat a parfümös dolgot ki probálom és az ásvány vizeset is csak az a gond hogy keveset iszok :S de meg probálom mert nyárik nem szeretnék elhiszni
2010. jan. 3. 21:06
 6/13 A kérdező kommentje:
husz rosszl irtam nem elhiszni hanem elhizni
2010. jan. 3. 21:07
 7/13 igabcsy ***** válasza:
100%

Ha ritkán kívánod meg, és olyankor beéred 1-2 kocka csokival (és nem falsz fel egy táblával), akkor nincs semmi baj, ennyit nyugodtan megengedhetsz magadnak.

Persze más a helyzet, ha naponta 5-ször kívánod meg.

Nálam bevált, hogy szokott itthon lenni saját befőzésű lekvár (amibe nem tettem cukrot) - nos ebből 1 kiskanálnyi bőven elég.

Lehet kapni nagon jó minőségű lekvárokat, csak azok nem olcsók - viszont kevés is elég belőle.

Azután bevált még nálam, hogy 10 dkg túróba reszeltem egy kis citromhéjat, és csepegtettem bele folyékony édesítőszert.

Esetleg ettem egy gyümölcsös joghurtot.

2010. jan. 3. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
C-vitamin !!!
2010. jan. 3. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Olyankor igyál meg egy kis kupaknyi citromlevet :D Nekem bejött... :D
2010. jan. 4. 14:12
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi ez jó ötletnek hangzik :D
2010. jan. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!