Lehet 1 hét alatt 4 kilót hízni?!
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 15:22
1/4 anonim válasza:
Matematikailag lehetséges, de akkor a hét minden napján több, mint 5000 kcallal kéne a napi bevitelt túllépni...ez meg sztem lehetetlen...
Ha azért kérdezed, mert ennyivel többet mutat a mérleg, annak ezer meg ezer oka lehet (nem voltál WC-n, meg fog jönni, más körülmények között mérted, stb.)
2/4 anonim válasza:
A-a:) Ilyenkor jó sok víz van a szervezetedben (mert gondolom sok szénhidrátot ettél), de pár nap normális kaja, és eltűnik. Azon kívül elmész wc-re, is eltűnhet.:D Nekem amúgy mielőtt megjön, van hogy két kg-mal is többet mutat a mérleg, ilyenkor szarul is érzem magam, de ahogy elmúlik, máris jobb!:) de ahogy az első is írta, igazából baromi nehéz ezt összehozni, mert ahhoz iszonyat sokat kell enned:S
3/4 anonim válasza:
Szerintem sem lehet.
Én nyaralás alatt eléggé korlátlanul zabáltam. Általában 3000-3500 kcal körül volt a bevitelem, de volt 5000 is.
Mikor hazaértünk (2 hetes nyaralás) 4 kilóval többet mutatott a mérleg, azt hittem szívbajt kapok. :D Aztán szerencsére másnap már 2,5 kilóval kevesebb voltam, így gyakorlatilag csak 1,5 kg-t híztam 2 hét alatt.
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg lehet. 3-at biztos! Sajnos tudom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!