Lehetséges 1 hétvége alatt 4 kilót hízni?
Figyelt kérdés
170cm,62kiló vagyok a hétvégi 4 kilós hízás utána. Hogy lehetséges ez? sajna hétfőtől ülő munkát fogok végezni,ha norbit rendelek és csak egyszer eszem ebédre az update 1es ebédet hízni fogok? sajna mire haza érek nem fogok tudni mozogni csak hétévégén lehet így fogynom?2011. nov. 20. 13:36
1/16 anonim válasza:
Nem lehet egy hétvége alatt 4kilót hízni zsírba! Ha sokat ettél akkor az ételnek a súlya ami a beleidben van nyomja a mérleget. Pár nap és kiürül.
2/16 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam.....
2011. nov. 20. 14:30
3/16 anonim válasza:
Vagy nem lehet, hogy meg fog jönni? Mert akkor most vizet tart vissza a szervezeted, és menstruáció után könnyebb leszel.
4/16 anonim válasza:
5/16 A kérdező kommentje:
most van éppen meg :( köszönöm a válaszokat
2011. nov. 20. 18:03
7/16 anonim válasza:
egyébként a kérdésed többi részére
norbi ebédben mennyi energia van? mennyit eszel egész nap? mennyire lenne kb. szükséged? napi 5-6 étkezés megvan? folyadékfogyasztásod?
csak pár szempont, ha már azt kérdezted, hogy a jövőben lehet-e fogynod.
8/16 A kérdező kommentje:
reggeli az tejeskávé édesítővel mert nem tudok reggel enni,ez ebéd update 1 es kódú és max.35g ch-t tartalmaz de ez nem jellemző de ez az amit még megengedek magamnak. folyadék napi 4l megvan. Nem tudom mennyi lehet a kcal jobban érdekel,hogy kevés ch-t egyek ill. vigyek be a szervezetembe.
2011. nov. 20. 20:38
9/16 anonim válasza:
aha. ez általánosan olyan sok jóra nem fog vezetni, de lehet igen..
3000kcal zsír és hús ugyan úgy 3000kcal mint ennyi energiatartalmú rizs, de elvi szinten még jó a ch csökkentés.
ott válik nem jóvá, amikor közben nem tudjuk mit eszünk, és konkrétan csak napi 1 étkezést tudsz megnevezni. itt már gondok adód(6)nak, persze nem nekem..
10/16 A kérdező kommentje:
nem hinném,hogy a norbis kaja olyan szar lenne és zsíros ált. salit meg grillezett húst rendelek. sajna ennél többet nem tudok enni. voltam már anorexiás nem szeretnék újra az lenni
2011. nov. 20. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!