Lehetséges 1 hétvége alatt 4 kilót hízni?
én sem hiszem, elvekről és szélsőséges példáról beszéltem.
ha ennél többet nem tudsz enni akkor egy részt orvos, pláne ha már beteg voltál.
igazából addig lehetne (kellene) orvost/táplálkozási szakembert látogatni, amíg az ember meg nem tanulja egészségesen tartani magát ételekkel + mozgással. és a napi egy update 1 kaja azért még baromi messze van az egészségtől. ez így valamelyest még a kérdésedhez kapcsolódik.
Hát rendelt norbis kajával nem leszel anorexiás, azt biztos. Egy Réka menüben benne van a súlytartáshoz szükséges egész napi kalóriamennyiség.
Én speciel 1 hónap alatt 2 kilót híztam az update 1-es ebédtől (nem a menütől), igaz, reggeliztem és vacsoráztam is mellette, ahogy szoktam. Csak a "normál" ebédet cseréltem normbisra. Igaza van Aczélnak, a kalória szénhidráttal és anélkül is kalória.
Nem hinnéd, hogy zsíros lenne? Mihez képest? Egy tányér pörköltnél nyilván nem zsírosabb, ez igaz. De annál jóval zsírosabb, ahogy én főzök otthon.
utolsó válaszoló: nem tudsz többet enni?? nanehogymár.....
simán lehetséges én most jöttem haza egy táborból és 3 napja vagyok itthon es 4 kilot hiztam...most enis azt varom hogy mikor fogyok vissza :D remelem gyorsan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!