Lehet egy nap alatt 3 kg-ot hízni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most a karácsonyi hangulatban sokat ettem-ittam és reggeli tömegemhez képest estére 3 kilogrammal voltam nehezebb. Ez hízás vagy 3 kilogrammnyi kaja-pia van jelenleg bennem ami később azért kiürülhet?2011. dec. 25. 00:29
1/6 anonim válasza:
este méredzkedni: teljesen felesleges
karácsony este méredzkedni: még feleslegesebb, de mondhatnám hülyeségnek is, gondolj bele, mennyi étel, ital van még benned.
Nem lehet egy nap alatt 3 kilót hízni. Azt hogy mennyit híztál valójában, akkor tudhatod majd meg, ha eltöltöttél egy normális, nem túlkajálós napot, és másnap reggel.
2/6 anonim válasza:
Eleve reggel kb. másfél kg-mal könnyebb az ember. Ne kérdezd, miért, az egyik műsorban volt.
3/6 MAdrika válasza:
Ilyet en js tudok produkalni, amikor pl pont i, unnepek ijen telezabalom magam. Na ilyenkor nem szabad merlegre allni. 3 nap normalis, megszokott etkezes utan ugyanott vagy. Ne kezdj el fogyozni vagy koplalni, csak probalj mertekkel enni a kovetkezo par napban. Kellemes unnepeket!
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Ettel-ittal. Csak abba gondolj bele, hogy 1 liter viz 1 kg. Kesobb allj csak merlegre ne Karacsonykor.
6/6 anonim válasza:
Nuygi, dehogy :) Átlagosan elmondható, hogy 9000 kcal extra energia okoz 1 kg tiszta zsírszövet termelődést. Diétázz pár napig majd, és szépen visszaáll a rendes súlyod. Néhány nagydolog után... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!