Sokat fogytam, és most "lapos" vagyok. Hízni szeretnék, de főleg csipőtől lefelé. Hogyan?
65 kilóról 50 kilóra fogytam le tavaly nyáron (17 évesen). így visszanézve nagy marhaság volt. (bár a testemhez aránytalanul nagy pocakom összement, de sajnos piszka lábaim lettek és lapos fenekem-melleim.) mostanra rájöttem, a soványság nem egyenlő a csinossággal. nekem azok a lányok tetszenek, (úgyértem olyan szeretnék lenni) akik széles csipővel, nagy combokkal, pocival, és nagy mellekkel rendelkeznek. egyszóval husisak, de formásak (nem hordó). az 50 kilómról az elmúlt 2-3 hónapban 58ra nőttem, aminek nagyon örültem pedig az, hogy ez nem úgy rakódott e mint régen (hordó poci) sokkal inkább egyenletesen (igazából észre sem venni ezt a 8 kilót). viszont a lábaim és a csipőm még most is sokkal kisebb mint a pocakom vagy a széles hátam.
nem akarok kisebb hasat, mert a mostani lapos, éppenhogy csak husis, tetszik!!! inkább szélesebb csipőt, combokat szeretnék! no meg feneket. (tudom a pici melleimmel ugysem tudok mit kezdeni).
egyszóval csak csipőtől lefelé husisodnék (!) szélesednék szívesen! hogy oldjam ezt meg?
Sehogy sajnos.
Genetika, ugyanettől szenvedek én is (én most vagyok 65 kg, és 78-ról fogytam le, de a lényeg ugyanaz.)
Edzeni tudsz rá, hogy erősödjön (bár nem tudom, konkrétan mivel, biztos más majd megírja), de a csípőd nem lesz szélesebb, ha amúgy nem az.
(Megőrülök, mert nekem is ez az álomalak, és sose fogom elérni...)
Előző:
Persze, lehet sportolni a formákért, meg egészségesen étkezni. De pl egy széles vállú, hátú, egyenes derekú-csípőjű nőből ha beledöglik, sem lesz homokóra vagy körte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!