Február óta 22 kg ot fogytam futással, bicajozással és kevesebb evéssel, egy kicsit megereszkedett a bőröm, mit tegyek h feszesebb legyen? , mert látszanak a kockák a hasamon fent, de a köldökömnél lazább a bőr és ott nem :s 17/f
Tudom, kicsit homis, és ilyet lányok szoktak főleg csinálni, de nekem hatásos.
Vegyél egy masszírozókorongot, és fürdéskor azzal masszírozgasd magad. Én fürdőpamacs helyett használom. Serkenti a vérkeringést, feszesíti a bőrt és hámlaszt.
De tényleg türelmesnek kell lenned, a bőröd lassabban reagál az ilyen változásokra.
24/n
idő, míg a bőr alkalmazkodik. ennyi. lehet a bőrnek segíteni jó cuccokkal (krémek, masszázs, de akkor is idő).
ezért nem szokás gyorsan fogyni.
Szia! Nagyon gratulálok a fogyásodhoz! Megírnád nekem, hogy mennyit futottál, milyen gyakorisággal, és hogy változtattál az étrendeden? Most ha nem haragszol belőled merítek erőt :)
2 hete álltam neki futni heti 3* . Nekem is egy 20 kg-tól kellene megszabadulnom, ami terhesség alatt rám jött. Ne haragudj, hogy belekérdeztem, és még egyszer gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!