Ez olyan rossz. Mit tehetnék ellene?
A suliban mindenki zsömlét eszik parizerrel, ha megkívánják, vesznek egy szelet csokit stb.
Én meg csak az extrudált kenyeremet rágcsálhatom sovány felvágottal, meg egy kisebb almát, mert ha azt enném, amit a többiek, rajtam egyből meglátszana :(
Sokszor már nincs is kedvem iskolába menni, olyan jó nekik, én nem akarom mindig ezt nézni!
Hát nincs igazság a Földön, ez van.
Nálunk is a család boldogan eszi a kenyeret, én egy falatot se ettem hónapok óta, nekem nem lehet a testalkatom miatt. Tészta ugyanez. Nem kell keseregni, a diétás kajákat is nagyon finommá és változatossá lehet tenni, nem kell minden nap ugyanazt enni.
Az abonett gusztustalan, én hányok tőle, nem csodálom, hogy te is megkívánod a kenyeret. Én almát szoktam vinni natúr joghurttal suliba és nagyon jól elvagyok vele, nem szoktam megkívánni a szendvicset meg a csokikat. Viszont néhanapján egy kis lazításnak is bele kell férnie, ha rendszeresen sportolsz, akkor egy kisebb méretű szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből nyugodtan vihetsz suliba.
Egyébként gondolj arra, hogy míg te egészségesen táplálkozol ők szép lassan tönkre fogják tenni magukat. Lehet, hogy még most nem látszik meg rajtuk egy gramm se, de később, úgy 10-15 év múlva ha folytatják ezt az életmódot gyorsan felszaladnak majd a kilók, míg te csinos leszel. Ne hagyd, hogy egy kis kenyér kifogjon rajtad és romba döntse azt, amiért keményen megküzdöttél.
talán mert nem sovány felvágott kellene bele,hanem egy nagy csirkemell.
sovány felvágottból szendvicsenként kb 20dekát kellene belerakni,hogy valami fehérjéhez juss.
jah igen.
a fehérjétől nem "hízol",ehetsz akármennyit.
a kérdésben nem szerepelt az anyagi oldala a dolognak,tehát itt és most nem releváns.
meg amúgy is.
ha telik a tiniknek 20 ropis dorkó conversre-amit amúgy 1000ért is lehet venni és ugyanolyan-akkor nem lehet kérdés a csirke ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!