Ma egész nap csak két narancsot ettem, emiatt lelkileg nagyon jól érzem magam, de mit tehetnék hogy fizikálisan se legyen rossz?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 19:16
1/3 anonim válasza:
Hát a gyomrodnak tuti nem tett jót, hogy egész nap csak két narancsot ettél.. Egyél még valamit pl abonettet amin van valami nem hizlaló sonka, zöldségeket és igyál rendesen pl teát..stb
2/3 anonim válasza:
Egyél normálisan! Olyan nincs hogy koplalsz, napi 2 narancs és még fizikálisan is rendbe légy. Le fogsz gyengülni.
Déli 12 után hagyd el a szénhidrátokat, szokj le a cukorról és a cukrozott dolgokról és rendbe leszel, de felejts el azt hogy napi szinten csak pár dolgot eszel. Egyoldalú táplálkozás és kevés is.
3/3 anonim válasza:
Jó tanács figyelj csak ide! Koplalás eredménye 1 nap alatt max 1 kilótól szabadulsz meg, de utána már éhes leszel mint a farkas és a duplája fog visszajönni, de tényleg nem vicc nem irigység stb + még ha szeretnéd is ezt a lekoplalt súlyt megtartani abba tönkremegy az egészséged tudod mensi kimaradás hajhullás stb nem sorolom + a szénhidrát miatti megvonás miatt egész nap ideges feszült leszel és fáradt örülj, ha arra lesz erőd, h felkelj az ágyból! Én ezt már átéltem ez egy pokol nagyon nehéz belőle kimászni! Egyél!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!