Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Nagyon rossz érzés.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Nagyon rossz érzés.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy évig jártam egy lánnyal, szakítottunk és rá 1 hétre összejött a volt barátjával és az a cink, hogy egy iskolába járunk mind a 3-an. És kicsit sz@ar látni őket, és egyszerűen nem tudom elfelejteni. 3 hete szakítottunk, mindig keresek valami elfoglaltságot, hogy ne akadjon rá az agyam folyton az ilyen dolgokra. Hála dolgozni is járok, de ha nem kell mennem, (mint pl. ma) akk folyton kattog az agyam. Tudom, hogy ő is szeret, mert barátnői is azt mondják, hogy a volt csajom néha beszél róllam, hiába van együtt más gyerekkel meg stb... szal ő sem felejtett még el és épp ezért van egy ilyen "gyík" pulyával hogy legyen kivel elfelejtettnie, mert az egy tapasztalatlan gyerek és nem veszi észre. (mikor vele járt még régen, értem hagyta ott és most velem vége, visszamegy hozzá) :)

Azt szeretném kérdezni meg tanácsot kérnék, hogy mit tegyek, hogy elfelejtsem? Csajozgatok de akk is ő van az eszembe. Mit tehetnék? Már nem bírom.. 18/F

2012. okt. 27. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
kint a panda, wowozz
2012. okt. 27. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

ezt ki kell heverni, ezen a szenvedős részen túl kell esni

már nem sok van hátra a suliból, kitartást! ameddig látnod kell őket

2012. okt. 27. 15:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát most van egy hét szünet.. de utánna újra látom őket...:\ de pont ez az amúgy.. ha nem látom, akkor is "idegesít" meg rossz..

Köszönöm.:)

2012. okt. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!