Mit tehetnék falási rohamok ellen? Valami tea? Nagyon rossz, konyhán dolgozom,3-4 napig tudom tartani a 1500kcal-t, de van hogy eldurran az agyam, és 3-4000et is megeszek. Nem is vagyok éhes, ha tele vagyok akkor is falnom kell, az ízekért.
Velem is ez van:(
Kényszerevő vagyok, de megpróbálom magam rendbe tenni. Egyszer már sikerült.
Elismerem, nagyon nehéz lehet így fogyózni, de képes vagy rá! Íme néhány tanács:
-Rágógumi! Vegyél változatos ízekben és ha megéhezel kajaidőn kívül rágjál el néhányat, ha kimegy az íze azonnal rághatsz másikat.
-Nagy pohár víz (esetleg kevés citrommal).
-Ha éhes vagy gondolj arra, hogy ez nem azt jelenti, hogy enned kellene (evésidőn kívül) hanem csak az az érzés, ahogy ég a zsír :-)
-Gondolj arra, hogy minden extra zsíros falat amit nem eszel meg, téged erősít a célod elérésében. Nézz végig a sok kaján és légy büszke, hogy ma is megálltad, és nem ettél belőlük, hanem tartottad az étrendedet!
-Számold ki, hogy mennyi kalória van x nasiban, pl. egy rántott húsban, gondolj arra, hogy ezért neked másfél órát kell görkoriznod, hogy ledolgozd...elveszett a tegnapi tornád...
-A lényeg, hogy soha ne add fel.
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!