Mit tegyek ha undorító vagyok?
Először is, tíz kiló felesleggel senki sem undorító.
Másodszor, olyan étrend mellett, mint amit te leírtál, nem lehet sportolni. Legalábbis nem hosszútávon, ha pedig mégis erőlteted, tönkreteszed magad. Koplalással a legnehezebb fogyni. Hol a reggeli? Én is évekig csak kávét ittam reggel, azt mondtam, én nem tudok reggel enni, aztán hozzá szoktattam magam, mert rájöttem, hogy üres gyomorral nem bírok edzeni.
Én is depressziós voltam, de a sport segített. Szerintem te nem vagy kövér, hanem az énképeddel van a baj. Lehet, hogy pont egy hülye szemét orvost kaptál ki (volt szerencsém), vagy nem voltál őszinte vele.
Mindenesetre, én nem egy kövér lányt ismertem, aki egy csomó fiúval járt, férjhez ment stb. De abban igazad van, hogy senkinek sem fogsz kelleni, de nem azért, mert kövér vagy, hanem mert utálod magad. Nincs annál lelombozóbb, mint mikor egy lány azt ismételgeti, mennyire ronda. Nem tehetsz róla, tudom, de addig, még nem kezded el szeretni magad, a többieknek is nehéz dolga lesz.
Minden az önbizalmon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!