Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha undorító vagyok?

Mit tegyek ha undorító vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Sosem voltam vékony,de most meg vagyok hízva,ráadűsul mgas is vagyok.kb 10 kg zsír van rajtam,és széles a hátam meg a vállam.Az arcommal nincs bajom amikor tükörbe nézek.De pl fényképeken,videókon undorítóan nézek ki.Egy sportversenyen készültek rólam képek,futás közben és ocsmány vagyok,még dagadtabb undorítóbb,mint élőben.Állandóan rossz kedvem van emiatt állandóan sírok,utálom magam!! soha senkinek nem fogok kelleni!! Most koplalok pár napja és tudom,hogy ez rossz,de csoda,hogy még nem lettem öngyilkos.Kérlek segítsetek,mit tegyek?Volt már valaki ilyen helyzetben?Van kiút?(emellett depressziós vagyok,pszichológus állapította meg,bár a vak is láthatja.a pszichológus se segített kb semmit.más problémák is vannak,nem csak az,hogy undorítóan nézek ki)

2012. nov. 6. 17:09
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
a sport az megy de attol meg dagadt vagyok es csunya.biztosan allithatom h ez igaz.
2012. nov. 9. 15:48
 22/25 anonim válasza:
100%

Először is, tíz kiló felesleggel senki sem undorító.

Másodszor, olyan étrend mellett, mint amit te leírtál, nem lehet sportolni. Legalábbis nem hosszútávon, ha pedig mégis erőlteted, tönkreteszed magad. Koplalással a legnehezebb fogyni. Hol a reggeli? Én is évekig csak kávét ittam reggel, azt mondtam, én nem tudok reggel enni, aztán hozzá szoktattam magam, mert rájöttem, hogy üres gyomorral nem bírok edzeni.

Én is depressziós voltam, de a sport segített. Szerintem te nem vagy kövér, hanem az énképeddel van a baj. Lehet, hogy pont egy hülye szemét orvost kaptál ki (volt szerencsém), vagy nem voltál őszinte vele.

Mindenesetre, én nem egy kövér lányt ismertem, aki egy csomó fiúval járt, férjhez ment stb. De abban igazad van, hogy senkinek sem fogsz kelleni, de nem azért, mert kövér vagy, hanem mert utálod magad. Nincs annál lelombozóbb, mint mikor egy lány azt ismételgeti, mennyire ronda. Nem tehetsz róla, tudom, de addig, még nem kezded el szeretni magad, a többieknek is nehéz dolga lesz.

Minden az önbizalmon múlik.

2012. nov. 18. 22:02
 23/25 anonim válasza:
hát ha már kávét iszol , ne rakj bele cukrot max izestitőt.
2012. nov. 24. 17:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Jó, akkor undorító vagy, hát na. :DDDDDD
2012. dec. 28. 19:10
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a sorokat olvastam, keserűen elmosolyodtam. Mintha csak magamat látnám. :) Én 17 vagyok, és én is hasonló problémákkal küzdök. Szóval ne aggódj nem vagy egyedül. Sőt, én nem csak súlyproblémával küzdök, állandóan vitában vagyok a családommal és a tanulmányi eredményeim sincsenek topon. ^^ rokonlélek. Mondjuk én már túl vagyok ezen a "nem fogok kelleni senkinek" dolgon. Flegmán reagálok mindenféle kapcsolatra. Amióta szakítottam a barátommal nincs kedvem a pasizáshoz. Nem depi, csak rájöttem hogy nekem ez nem hiányzik. Majd egyszer ha úgy adódik, de nem fogok görcsösen keresni valakit, csak azért hogy elmondhassam hogy járok valakivel. :D Nyugodj meg, előtted az élet:) lesz még alkalmad mindenre. Azt a 10kg-t meg majd sikerül ledolgozni. Kezdj el futni, én is azt teszem. :) sok sikert
2013. ápr. 16. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!