Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha undorító vagyok?

Mit tegyek ha undorító vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Sosem voltam vékony,de most meg vagyok hízva,ráadűsul mgas is vagyok.kb 10 kg zsír van rajtam,és széles a hátam meg a vállam.Az arcommal nincs bajom amikor tükörbe nézek.De pl fényképeken,videókon undorítóan nézek ki.Egy sportversenyen készültek rólam képek,futás közben és ocsmány vagyok,még dagadtabb undorítóbb,mint élőben.Állandóan rossz kedvem van emiatt állandóan sírok,utálom magam!! soha senkinek nem fogok kelleni!! Most koplalok pár napja és tudom,hogy ez rossz,de csoda,hogy még nem lettem öngyilkos.Kérlek segítsetek,mit tegyek?Volt már valaki ilyen helyzetben?Van kiút?(emellett depressziós vagyok,pszichológus állapította meg,bár a vak is láthatja.a pszichológus se segített kb semmit.más problémák is vannak,nem csak az,hogy undorítóan nézek ki)

2012. nov. 6. 17:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
Ha majd kicsit érettebb leszel, és rájössz arra, hogy nem a 45 kilós címlaplányokra kell hasonlítanod ahhoz, hogy szép lány legyél, akkor majd jobban fogod érezni magad a bőrödben. Ez nem a te hibád, hiszen folyamatosan ezt kapjátok mindenhonnan, hogy egy manökennek kell kinézz ahhoz, hogy emberszámba vegyenek a kortársaid. Állandóan meg akartok felelni egymásnak, és ha nem tudod követni már ezt az életmódot, idegileg kikészülsz, és depresszióba esel, mert hogy: "jaj mi lesz, ha észreveszik azt a kis úszógumit a hasamon, meg mit fognak szólni a nagy vádlimhoz". Én is átestem ezen, most 17 éves vagyok, és magasról teszek az elvárásokra. Nem azért sportolok, hogy az az utolsó 5 kiló lemenjen, meg az a +3 centi a derekamról, hanem mert ettől leszek egészséges és ettől lesz jó a közérzetem. Te is, miért azt nézed, hogy a képeken mennyire látszol dagadtnak, amik a sportversenyen készültek? Jól érezted magad, új élményekkel gazdagodtál, no meg sikerélményt kellett volna, hogy adjon. Megsúgom, képeken én is mindig hülyén nézek ki, nem is szeretem ha fotóznak, mert egyáltalán nem adja vissza a valóságot. :)
2012. nov. 6. 18:04
 12/25 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi,az előtte lévőknek pedig azt szeretném mondani,hogy mindent el lehet mondani kedvesen is,nem kell bunkózni..egyébként kit érdekel a te lányod?foglalkozz akkor vele..
2012. nov. 6. 18:25
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem olvastam hány kilós az "undorító" tested.

Vélhetően kábé 45.

2012. nov. 6. 20:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha raknál egy fényképet magadról, talán látnánk, h valós vagy vélt-e a problémád. Csak arc nélkül, semmi extra, elsőre lehet látni majd, h igen vagy nem. Lehet, ez mind csak a fejedben van.
2012. nov. 6. 20:28
 15/25 A kérdező kommentje:
bocsi,de nem szeretnék.biztosan mondhatom,hogy kövér vagyok.rokonok állandóan ezekkel cseszegetnek,meg még 1-2 ember.
2012. nov. 7. 13:29
 16/25 anonim ***** válasza:
26%

Nézd:

1, tini vagy, kész hormonbomba, nem bántás, de ezért is vagy ilyen depressziós meg buta.

2, ne koplalj, mert azzal a fejlődő szervezeted tönkreteszed, de amúgy is tönkre tenné, ha épp nem kellene ennyire minden tápanyag, mint most.

3, ne generáld magadnak a problémákat, tudom milyenek a tinik én is voltam.

4, 16 éves korom óta, tehát 6,5 éve van párom, pedig igencsak 103 kg voltam, amikor összejött velem, te ennyi se lehetsz, szóval ezen kár aggódnod.

2012. nov. 7. 14:21
 17/25 anonim válasza:
86%
Lehet, hogy túlsúlyos vagy, de biztosan nem vagy undorító!!! 15 évesen nagyon nehéz. Saját magunkat a legnehezebb elfogadni. Belül biztos nagyon szenvedsz, de hidd el, hogy mindenkinek megvan a maga baja. Sokan meghallgatnak, de nem is törődnek a tieddel, ne aggasszon ez. Mások, "jóakarók" azzal feledkeznek el a saját nyomorúságukról, hogy téged szekálnak. A kedves rokonok talán nem kövérek, kopaszok, soványak, ápolatlanok, stb néha? Nem kell visszabeszélned, de magadban megkeresheted te is a hibáikat, mikor téged kritizálnak. Nevess rajtuk. És bírd ki valahogy a következő 3 évet, utána egész máshogy fogod látni magad. Kitartás.
2012. nov. 7. 14:23
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tulzasba viszed.Nekem is vannak olyan napjaim hogy legjobban meg se szulettem volna de tulteszem rajtuk magam.Ha gondolod irj uzenetet ,beszelgetjetunk es ha gondolod egyutt is fogyozhatnank .En is le szeretnek fogyni.Te hany kg-os vagy?
2012. nov. 7. 14:28
 19/25 anonim válasza:
Na arra én is kíváncsi lennék, hogy hány kiló vagy. Gondolom nem vagy 100kg mert akkor nem is tudnál sportversenyekre járni...
2012. nov. 8. 15:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy undorító vagy. Általában a legszebb lányok nincsenek megelégedve magukkal Biztos vagyok benne, hogy Te is nagyon szép vagy!
2012. nov. 8. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!