Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózással is felpüffedt...

Fogyózással is felpüffedt hasú undorító béka maradok?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ? Már nem tudok úrrá lenni a sírógörcsömön, nem hagy nyugodni a változó külsőm , ami mostanság néz ki így . Bozasztóan szégyellem magam , amíg ez az állapot fennáll nem megyek ki az utcára. Most ez lesz a 3. hét,hogy fogamzásgátlót szedek , és szerintem ezzel hozható kapcsolatba . Úgy érzem vastagodott mindenem , a lábaim nem értek össze , de most úgy éerzem mintha közelebb lennének egymáshoz . A hasam fel van fújódva , tegnap egész nap el voltam gázosodva , de azt hittem ez mára elmúlik ,még reggel sem volt lapos a hasam amikor az szokott lenni . Ne egyek egyáltalán ? vagy mi legyen mert én ezt már nem bírom,mozgok , diétázom és egyre növök . Ja és a mellem is feszül , és úgy érzem az is fújódik mint a lufi , eddig az is zavart ami van. El fogok torzulni ? Csak azért annyira rossz ez mert az utbbi hetekben még szigorúbban csinálok mindent , kevesebb szénhidráttal , régebben néhe megengedtem magamnak egy kanál mézet , v valami kis édességet , de most már nem .. És én kövéredek ?? Tegnap is az értendem zöldségből és dovány túróból meg tojásfehérjéből állt beosztva 4 étkezésre . 45 percet futottam és 10 percet hasizmoztam . Futok , túrázok rendszeresen . Én ezt nem értem . Miért történik ez ? Hagyjam abba a gyógyszert?
2012. okt. 23. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
ha sokat eszel, koffeintartalmút, zöldséget, tejterméket, az bizony puffaszt. Viszont ha 1-2 hónap múlva sem múlnak a tünetek, hízol a tablettától, az nem normális, másikra kell váltani.
2012. okt. 23. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
talán tablettát kéne váltani...
2012. okt. 23. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérj másfajta fogamzásgátlót nem véletlenül csinálni olyan sokfélét
2012. okt. 23. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm allergiás volt a tabletta egy összetevőjére és az okozta mindezt. Ilyenkor váltani kell és megvárni amíg kiürül a szervezetből a régi. Nem bőgni kéne hanem elmenni a nődokihoz és szólni hogy ez van.
2012. okt. 23. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Elmegyek majd a dokimhoz . De eddig nem volt ilyen tőle , ez a 3. hét , most egy hét szünetet kell tartanom . Aztán kellene az újabb levéllel kezdenem . Nem akartam ilyen hisztisnek tűnni bocsáant , csak bántana , ha a kemény munkámat elcseszné egy ilyen . De Közben mondták, hogy puffadhatok attól is,hogy a héten rengeteg zöldségfélét (répát, cukinit, gombát , karfiolt , karalábét) ettem ,meg tojásfehérjét . Mindenesetre ha továbbra is fenn áll , elmegyek a nőgyógyászhoz másik tabit kérni.
2012. okt. 23. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!