Mit csináljak, hogy ne idegesítsenek a papák az utcán?
Figyelt kérdés
Folyton bámulnak,dudálgatnak,meg néha be is szólnak.Nagyon zavar.Nem öltözködök feltűnően,szolid kinézetem van.Mit csináljak,hogy békén hagyjanak már végre?2012. okt. 18. 10:05
1/19 anonim válasza:
Megváltoztatod a hozzáállásodat. Ha már őket nem tudod egyenként.
2/19 A kérdező kommentje:
De hogy?Most is mögöttem állt egy kocsi és akkorát dudált,hogy megijedtem:(És egy ronda bajszos papa vigyorgott ki belőle.
2012. okt. 18. 10:16
3/19 anonim válasza:
Ne állj az útjukba, nem fognak dudálni!
4/19 A kérdező kommentje:
Akkor ki se mozduljak az utcára?
2012. okt. 18. 10:26
5/19 A kérdező kommentje:
Amúgy a kocsi MÖGÖTTEM állt,mert mögöttem volt az ÚT,én a JÁRDÁN voltam.
2012. okt. 18. 10:26
6/19 anonim válasza:
Mutass nekik nemzetközi jelet, ha ez sem segít, ragassz állszakállt.
7/19 intrepid válasza:
Középső ujj, egyenesen kinyújtva, a többi ökölbezárva, ezt felmutatni neki, ebből érti, hogy nem vagy nyitott az ismerkedésre. Ha kiváncsi vagy a jelentésére a jelzésnek, priviben megírom, de ide nem írom ki. Egyébként panaszkodol, vagy dicsekszel?
8/19 A kérdező kommentje:
utolsó:Dicsekszem?:OEz most komoly?A faßom tele van,dehogy dicsekszem.Ilyenkor utálom,hogy nő vagyok.Bárcsak lennék olyan erős,hogy a nyakuknál fogva felemeljem őket.Engem ne bámuljanak.
Amúgy köszi az ujjas tippeket,már nekem is eszembe jutott.Lehet,hogyha kocsiban ül a nyomorék,akkor használni is fogom ezt a varázstaktikát.
2012. okt. 18. 10:52
9/19 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám :D Én is ugyanilyen gyilkos dühvel szoktam nézni az utánam fütyülő kőművesekre, egyebekre... Legszívesebben kinyomnám a szememet.
Évekbe, talán évtizedekbe is beletelt, hogy rájöjjek, a nőiességemmel gondjaim vannak....
Hány éves vagy?
10/19 intrepid válasza:
Nézzétek, nem szoktam második üzit küldeni, de higgyétek el, majd az idő megoldja ezt a problémátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!