Mit csináljak, hogy ne idegesítsenek a papák az utcán?
Figyelt kérdés
Folyton bámulnak,dudálgatnak,meg néha be is szólnak.Nagyon zavar.Nem öltözködök feltűnően,szolid kinézetem van.Mit csináljak,hogy békén hagyjanak már végre?2012. okt. 18. 10:05
12/19 A kérdező kommentje:
9 23.Mi volt a probléma a nőiességeddel?
2012. okt. 18. 11:13
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
Ezzel redukalhatsz: nem riszalsz, nem pucsitasz, nem emeled ki az alakod a ruhaval, nem dobalod akar onkentelenul is a hajad.. Ne legy alpari, turd el a futtyoket, haladj tovabb.
15/19 anonim válasza:
Hogy mi volt a baj a nőiességemmel? Elnyomtam... takargattam... rejtőzködő ruhákban jártam... és nagyon haragudtam, ha valaki mégis észrevette, hogy nő vagyok, ha valaki szexuálisan is észrevett engem...
De mondom, ebben sok-sok évnyi komoly önismereti munka van, hogy ezt felismertem, s a gyökereit...
16/19 A kérdező kommentje:
Én örülök,ha pl egy fiatal pasi néz meg,mint nőt,de az már nem ugyanaz,mint amikor egy ilyen vén tata bámul meg.
2012. okt. 18. 14:47
17/19 anonim válasza:
Ezt pedig szerintem nem lehet szűrni... Hé, fiatalok, nektek nő vagyok, hé, 40 felettiek, nektek nem!
18/19 anonim válasza:
Rád dudálnak, atyaúristen, hatalmas probléma, irigyellek!
19/19 A kérdező kommentje:
17 Kár.
18 Ne irigyelj.
2012. okt. 18. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!