Ért már atrocitás az utcán? Mi történt?
Kezdem én:
Engem eddig kétszer ért atrocitás
1.A járdán álltak nagy tömegben én meg elsétáltam előttük és akkor jött a k. anyázás meg amit elvárhattunk tőlük, sejtitek.
2.A zebrán elindultam át majd jött egy belül sötét autó és áthajtott a másik sávba,azért hogy kikerüljön és kikiabáltak az ablakon,hogy a k.anyámat.
De persze nyilván igazuk volt hisz az út közepén tartottam és könnyebb volt kikerülni mint megvárni míg átérek.
Természetesen mind a két esetben "magyarok" voltak, és akkor még szerencsés vagyok,hogy csak ennyi történt velem.
Velem is történt egy pár.
1 Megvertek a cigányok a buszmegállóban,ok nélkül.
2 Majdnem megvertek a cigányok a buszmegállóban,de szerencsére pont jött a busz.
3 A hévmegállóban nekem esett egy cigány asszony,elkezdte boxolni az arcom,de szerencsére túl gyenge volt és jött a hév,meg segítséget is kaptam:egy csöves leszedte rólam és megverte.
4 Ez mostanában történt,éjszaka jöttem haza,megállt mellettem egy kocsi és egy alkesz csöves ült benne.Kinézett,megkérdezett valamit,válaszoltam,nem ment el.Megint megkérdezte ugyanazt,de én akkor már nagyon agresszívan válaszoltam és már vettem elő a paprika sprét.De szerencsére elhúzott.Nem tudom,mit akart,de nagyon ijesztő volt.
És még sok sok beszólás Bp-en a kritikus helyeken,mint pl Örs vezér tere és hasonlók.Ott már minden napos az utcai trollkodás.Pl egyik délután csak amég átsétáltam az Örsön,kb 7 különböző ember szólt be valamit,többnyire csövesek,amiért nem tudtak letarhálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!