Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -75 kg 6 hónap alatt, a bőröm...

-75 kg 6 hónap alatt, a bőröm undorító, mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Nem szeretném leírni, hogy miért fogytam ennyit ilyen rövid idő alatt.)

11 kg-ról fogytam le 40-re, azóta híztam már 10 kg-t, de többet egyszerűen nem tudok. Mondjuk a 10 kg is főképp izom, szóval elég csontkollekció vagyok...

Szóval a bőröm annyira undorító, hogy pl tegnap meleg volt, mégis csak pulcsiban mertem suliba menni. Tényleg ocsmány.

A műtétet nem támogatja a TB, én meg nem tudom kiperkálni így 17 évesen... Viszont így élni sem annyira jó..

Szerintetek? Sportolok már naponta, amennyit tudok, ez jelenleg félóra szobabiciklizés a legkönnyebb fokozaton, próbálok sok fehérjét enni, de nem híztam az utóbbi 2 hónapban 1 dekát sem.

2012. szept. 13. 19:50
1 2
 1/20 anonim válasza:
11röl 40re?
2012. szept. 13. 19:56
 2/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, kimaradt az 5-ös, 115-ről 40...
2012. szept. 13. 19:57
 3/20 anonim válasza:
Hogy fogytál le??????
2012. szept. 13. 20:06
 4/20 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy nem akarom leírni.

Valaki tud segíteni esetleg?

2012. szept. 13. 20:06
 5/20 anonim ***** válasza:
fel ev alatt -75kg az durva, ezt vagy betegség vagy trauma okozhatta mer épeszu ember ilyet nem csinál..sajnos plasztikan kivul sok megoldás nincs, maximum menj el kozmetikai szalonba ahol talan tudnak adni tanacsot, hasznalj borfeszesito krémet, iyál sok vizet, probalj olyan furdovizben furdeni ami tele van vitaminokkal aloevera..stb, és tornázz deszesíts..
2012. szept. 13. 20:09
 6/20 A kérdező kommentje:

Hát holt-tengeri sós fürdőt ajánlott az orvosom, heti 4x, csinálom már lassan 4 hónapja és semmi változás.

Mondjuk szerintem ez nem tünteti el a rengeteg lógó bőrt..

3 liter ásványvizet iszom naponta.

Már az orvos sem tudott mit tanácsolni, ezért jöttem ide, hátha valaki tud segíteni..

Nagyon drága a plasztika, sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy megengedhessük ezt..

2012. szept. 13. 20:10
 7/20 anonim ***** válasza:

Annyira sajnállak!

Bocsi, hogy nem tudok érdemben hozzászólni a kérdésedhez, de tényleg annyira, de annyira sajnállak.

Remélem, hogy minden jóra fordul!

Másfajta sportot kipróbálnál? Nézz utána a callaneticsnek, ez az egyik leghatásosabb alakformáló torna! Elméletileg a te bőröd még rugalmas, nem kizárt, hogy nem húzódik vissza.

2012. szept. 13. 20:18
 8/20 anonim ***** válasza:
akkor épits izmot, egyél sok fehérjét, amugy is ekkora fogyásnál kizárt h a szivizom nem karosodott eloszor azt nezessed meg..és sporolj, menj brigádozni hogy minel hamarabb meglegyen a pénz a mutetre h csini lehess, mert igy semmit sem ér karcuság ha nagy lógó háj fedi..es less be kozmetikushoz mindenképp
2012. szept. 13. 20:21
 9/20 A kérdező kommentje:

Csak hát a lehetőségeim korlátozottak, mert nem terhelhetem túl magam.

A suli meg a fél óra bicikli akkora terhelés számomra, hogy legalább 10 órát aludnom kell, tanulni sincs energiám.

A szívemmel minden rendben szerencsére...

2012. szept. 13. 20:31
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
"Leírtam, hogy nem akarom leírni." :DDDD
2012. szept. 13. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!