-75 kg 6 hónap alatt, a bőröm undorító, mit tegyek?
(Nem szeretném leírni, hogy miért fogytam ennyit ilyen rövid idő alatt.)
11 kg-ról fogytam le 40-re, azóta híztam már 10 kg-t, de többet egyszerűen nem tudok. Mondjuk a 10 kg is főképp izom, szóval elég csontkollekció vagyok...
Szóval a bőröm annyira undorító, hogy pl tegnap meleg volt, mégis csak pulcsiban mertem suliba menni. Tényleg ocsmány.
A műtétet nem támogatja a TB, én meg nem tudom kiperkálni így 17 évesen... Viszont így élni sem annyira jó..
Szerintetek? Sportolok már naponta, amennyit tudok, ez jelenleg félóra szobabiciklizés a legkönnyebb fokozaton, próbálok sok fehérjét enni, de nem híztam az utóbbi 2 hónapban 1 dekát sem.
Leírtam, hogy nem akarom leírni.
Valaki tud segíteni esetleg?
Hát holt-tengeri sós fürdőt ajánlott az orvosom, heti 4x, csinálom már lassan 4 hónapja és semmi változás.
Mondjuk szerintem ez nem tünteti el a rengeteg lógó bőrt..
3 liter ásványvizet iszom naponta.
Már az orvos sem tudott mit tanácsolni, ezért jöttem ide, hátha valaki tud segíteni..
Nagyon drága a plasztika, sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy megengedhessük ezt..
Annyira sajnállak!
Bocsi, hogy nem tudok érdemben hozzászólni a kérdésedhez, de tényleg annyira, de annyira sajnállak.
Remélem, hogy minden jóra fordul!
Másfajta sportot kipróbálnál? Nézz utána a callaneticsnek, ez az egyik leghatásosabb alakformáló torna! Elméletileg a te bőröd még rugalmas, nem kizárt, hogy nem húzódik vissza.
Csak hát a lehetőségeim korlátozottak, mert nem terhelhetem túl magam.
A suli meg a fél óra bicikli akkora terhelés számomra, hogy legalább 10 órát aludnom kell, tanulni sincs energiám.
A szívemmel minden rendben szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!