Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Akarat erőm van,11-es kromig voltam vékony és úgy 12 évesen híztam meg.Most 16 vagyok.168 cm magas és 76 kg.Már próbálkoztam saját fogyókúrával több kevesebb sikerrel.Ballagás előtt fél évvel elkezdtem fogyózni és a nyár feléig csináltam.71 kg-ról 60 kg-ra mentem le de aztán visszahíztam.Meg több mint fél évig csináltam.Elég silány módszerem volt ezek szerint.Ez idő alatt nem ittam semmilyen üdítőt és nem ettem zsíros kajákat.Még este tornáztam is és éreztem,hogy jól megy de nagyon sokáig tartott.Most nem bírok normálisan futni meg egyéb dolgok.Szégyenlem magam. meg érzem,hogy ez nem én vagyok de nem tudok vele mit csinálni.De szeretnék végre lefogyni.Nem fogok semmilyen fogyasztószert használni meg sportolás helyett inkább csak tornázok.Bár a futás elmegy.A ház területére szeretném a fogyókúrát leszűkíteni.Iskola idő alatt mozgok eleget,gyalog megyek a vonathoz ami kb 1,5 km-re van tőlem.Ha valakinek van valami normális kb 3-4 hónap alatt beváló fogyókúra terve az írja le.

#fogyás #3-4 hónap
2012. aug. 29. 16:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
11 éves koromig csak elírtam mert kicsit siettem.
2012. aug. 29. 16:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Neten már sokat olvastam róla de egyse az én típúsomnak szól hanem felnőtt nőknek.16/F-nak sehol nem találtam semmit
2012. aug. 29. 16:58
 3/13 A kérdező kommentje:
azért szeretnék valami személyes tervet ami biztos siker és ne kelljen minden féle hülyeséget vásárolnom csak olyat ami egy átlagos háztartásban normális ha van.Pl gyümölcs,zöldség...
2012. aug. 29. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Kezdj el naplót írni a neten. Az segít, ha emberekkel oszthatod meg a fogyásodat. És motivál, hogy ne add fel.

A sport nagyon fontos. Én is úgy tanultam meg futni, hogy eleinte 2perc futás, 2 séta... és minden héten növeltem a futást 1 perccel. Mára már meg van 45 perc egyben. Az egyik legjobban formáló és fogyást segítő sport. Az otthoni tornák sem rosszak, de változatosan torázz. Ne mindig ugyanazt.

Napi 2-3liter vizet mindig igyál meg. Sok zöldség, de a gyümölccsel vigyázz,mert sok cukor van benne. Ettől függetlenül el ne hagyd, mert még fejlődésben van a szervezeted. Egyél nyugodtan mindenből, amit anyu főz, csak fele annyit, mint amennyit eddig.

Beszélj anyukáddal is, hogy szeretnél diétázni egy kicsit. Mond el neki, hogy nem akarsz drasztikusan, de szeretnéd a segítségét kérni ebben.

Sok sikert kívánok! :)

2012. aug. 29. 17:22
 5/13 A kérdező kommentje:
kösz már van váltzás abban amit mondtál s amit én csináltam.Vizet azóta iszok és azót használok édesítőszert a legjobb fajtát.A futást és a gyaloglás az jó ötlet mint kiegészítés.
2012. aug. 29. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy a hormonok miatt van ez.Most hirtelen össze-vissza kutyulódott a szervezeted.

Sok-sok gyümölcs, és a legeslegtutibb módszer:Minden evés előtt igyál meg 2-3 dl (attól függ mennyit bírsz ) vizet,akkor vagy rájössz,hogy nem is voltál éhes, vagy jóval kevesebb is elég.

Én egy időben elkezdtem egy pici kis füzetkébe írni,mikket eszek.Mert sokszor,mikor azt mondod:Ma alig ettem, nem is biztos, hogy úgy van. Egy kis cukor, egy gyors szenyó, egy fagyi, egy kis keksz.Észre sem veszed.

Én teljesen elhagytam a fehérkenyeret,helyette abonettet, vagy tésztát eszek.18 kilót fogytam pár hónap alatt.

Ja, és plusz egy jótanács, minnél kevesebb olaj!nem zsír, étolaj.És sok-sok tészta.

2012. aug. 29. 17:39
 7/13 A kérdező kommentje:
én barna kenyeret eszek de az étrendem tényleg rendezetlen.Nem vagyok édes szájú nem szeretem a csokit de összevissza eszek.Akkor ezt is belehet építeni a fogyókúra tervbe.De mellette mást is csináltál?Példa edzettél,többet mozogtál, tornáztál...
2012. aug. 29. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem, mert lusta disznó vagyok! :)

Néha rávettem magam tornára, 5 ös fokozat, aztán úgy bedurrantak az izmaim, hogy napokig fetrengtem a fájdalomtól .

2012. aug. 29. 17:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Pontosan elmondanád a pontos étrendedet vagy hogy te miket ettél?Meg mennyi időd be tellet a fogyás?
2012. aug. 29. 17:52
 10/13 iceraven válasza:

1. Egyél reggelit, rendesen, annyit, hogy jóllakjál.

2. Minden nap mozogj minimum 40 percet egyhuzamban, lehet az könnyebb szálkásító gyakorlat is, vagy csak sima torna, mindegy, napról napra kicsit nehezíts a gyakorlatokon. (fekvőtámaszok, felülések, egyéb gyakorlatok, nem muszáj segédeszközt alkalmazni, bármilyen hagyományos gyakorlat megfelel.)

3. Ebédet annyit egyél, amennyi pont a fele annak, amit szoktál.

4. Vacsora nincs. Helyette van citromos tea, vagy zöld tea. Édesítővel ízesítheted.

5. Szép lassan, fokozatosan, vond ki az étkezésedből a kenyeret, húsok mellől a köretet, helyette salátát egyél, vagy zöldséget.

3-4 hónap alatt kb 25-30%-át leadhatod a súlyodnak ezzel.

FONTOS!: A súlyvesztés szakaszonként fog működni. kb. 2 hét szenvedés után (addig persze semmi változás), hirtelen fognak eltűnni a kilók, majd szünet. Aztán megint egy-két hét, és utána fogysz. Ha megszakítasz egy intervallumot, az adott szakasz szenvedése kárba vész, visszahízod, amit azidő alatt leadtál.

Ez tapasztalat, én 125kg-ról mentem le 89-re. Hajrá :)

2012. aug. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!