Hogyan fogyjak le?
Kezdj el naplót írni a neten. Az segít, ha emberekkel oszthatod meg a fogyásodat. És motivál, hogy ne add fel.
A sport nagyon fontos. Én is úgy tanultam meg futni, hogy eleinte 2perc futás, 2 séta... és minden héten növeltem a futást 1 perccel. Mára már meg van 45 perc egyben. Az egyik legjobban formáló és fogyást segítő sport. Az otthoni tornák sem rosszak, de változatosan torázz. Ne mindig ugyanazt.
Napi 2-3liter vizet mindig igyál meg. Sok zöldség, de a gyümölccsel vigyázz,mert sok cukor van benne. Ettől függetlenül el ne hagyd, mert még fejlődésben van a szervezeted. Egyél nyugodtan mindenből, amit anyu főz, csak fele annyit, mint amennyit eddig.
Beszélj anyukáddal is, hogy szeretnél diétázni egy kicsit. Mond el neki, hogy nem akarsz drasztikusan, de szeretnéd a segítségét kérni ebben.
Sok sikert kívánok! :)
Biztos vagyok benne, hogy a hormonok miatt van ez.Most hirtelen össze-vissza kutyulódott a szervezeted.
Sok-sok gyümölcs, és a legeslegtutibb módszer:Minden evés előtt igyál meg 2-3 dl (attól függ mennyit bírsz ) vizet,akkor vagy rájössz,hogy nem is voltál éhes, vagy jóval kevesebb is elég.
Én egy időben elkezdtem egy pici kis füzetkébe írni,mikket eszek.Mert sokszor,mikor azt mondod:Ma alig ettem, nem is biztos, hogy úgy van. Egy kis cukor, egy gyors szenyó, egy fagyi, egy kis keksz.Észre sem veszed.
Én teljesen elhagytam a fehérkenyeret,helyette abonettet, vagy tésztát eszek.18 kilót fogytam pár hónap alatt.
Ja, és plusz egy jótanács, minnél kevesebb olaj!nem zsír, étolaj.És sok-sok tészta.
Nem, mert lusta disznó vagyok! :)
Néha rávettem magam tornára, 5 ös fokozat, aztán úgy bedurrantak az izmaim, hogy napokig fetrengtem a fájdalomtól .
1. Egyél reggelit, rendesen, annyit, hogy jóllakjál.
2. Minden nap mozogj minimum 40 percet egyhuzamban, lehet az könnyebb szálkásító gyakorlat is, vagy csak sima torna, mindegy, napról napra kicsit nehezíts a gyakorlatokon. (fekvőtámaszok, felülések, egyéb gyakorlatok, nem muszáj segédeszközt alkalmazni, bármilyen hagyományos gyakorlat megfelel.)
3. Ebédet annyit egyél, amennyi pont a fele annak, amit szoktál.
4. Vacsora nincs. Helyette van citromos tea, vagy zöld tea. Édesítővel ízesítheted.
5. Szép lassan, fokozatosan, vond ki az étkezésedből a kenyeret, húsok mellől a köretet, helyette salátát egyél, vagy zöldséget.
3-4 hónap alatt kb 25-30%-át leadhatod a súlyodnak ezzel.
FONTOS!: A súlyvesztés szakaszonként fog működni. kb. 2 hét szenvedés után (addig persze semmi változás), hirtelen fognak eltűnni a kilók, majd szünet. Aztán megint egy-két hét, és utána fogysz. Ha megszakítasz egy intervallumot, az adott szakasz szenvedése kárba vész, visszahízod, amit azidő alatt leadtál.
Ez tapasztalat, én 125kg-ról mentem le 89-re. Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!