Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Akarat erőm van,11-es kromig voltam vékony és úgy 12 évesen híztam meg.Most 16 vagyok.168 cm magas és 76 kg.Már próbálkoztam saját fogyókúrával több kevesebb sikerrel.Ballagás előtt fél évvel elkezdtem fogyózni és a nyár feléig csináltam.71 kg-ról 60 kg-ra mentem le de aztán visszahíztam.Meg több mint fél évig csináltam.Elég silány módszerem volt ezek szerint.Ez idő alatt nem ittam semmilyen üdítőt és nem ettem zsíros kajákat.Még este tornáztam is és éreztem,hogy jól megy de nagyon sokáig tartott.Most nem bírok normálisan futni meg egyéb dolgok.Szégyenlem magam. meg érzem,hogy ez nem én vagyok de nem tudok vele mit csinálni.De szeretnék végre lefogyni.Nem fogok semmilyen fogyasztószert használni meg sportolás helyett inkább csak tornázok.Bár a futás elmegy.A ház területére szeretném a fogyókúrát leszűkíteni.Iskola idő alatt mozgok eleget,gyalog megyek a vonathoz ami kb 1,5 km-re van tőlem.Ha valakinek van valami normális kb 3-4 hónap alatt beváló fogyókúra terve az írja le.

#fogyás #3-4 hónap
2012. aug. 29. 16:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
és mennyi időbe tellett ez neked?Ezzel a módszerrel?
2012. aug. 29. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Én a fehérkenyeret, és minden olajjal főzött dolgot kihagytam teljesen DE! zsírral főzött dolgokat ettem, mert azért arra szüksége van a szervezetnek.Nekem nagyon bejött,hogy kihagytam minden étolajas dolgot, ha utánanézel hogyan készül,akkor tutira kiakadsz.

Én ettem joghurtokat, sok tejet ittam,rengeteg gyümölcsöt ettem, és sajtot tésztát.Pl:

Reggelire ettem: Abonett kenyeret,virslivel,zöldséggel.Tízórai:Gyümölcs.Ebéd, dajtos tészta, de irdatlan mennyiséggel.

Vacsorára általában még egy iszonyat nagy tányér tésztát ettem.De ezt variáltam mindíg,hol sóskával ettem, hol sajttal, hol csirkehússal.

És én gumicukorfüggő vagyok, arról nem mondok le soha.Rengeteget iszok,napi 4-5 liter innivalót is le tudok tolni.

Nekem a tuti recept:

:sok ivás

:étolaj nuku

:fehérkenyér nuku

és egy kis zöld tea,mikor eszembe jut.

Mindíg eszek, és ettem is,mikor éhes vagyok.Soha nem éheztem!!!!Nagyon meghálálta a bőröm is.Kb. fél év alatt fogytam ennyit. Tartósan.

2012. aug. 29. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
1 dologra vigyázz! Ne fajuljon el úgy mint a 6. kommentelő írta. Ha 2kg-nál többet adsz le 1 hónap alatt, akkor az izomból jön le (lásd kifutómodellek, "lötyög" rajtuk a ruha, mert csak zsír meg bőr van rajtuk, szinte az összes izmot leadták). Most én is diétázok, 1 hónap alatt 5-6 kiló ment le, amivel el is értem a célom, 90kg, 10%-os testzsír-százalék :)
2012. aug. 29. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!