Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -75 kg 6 hónap alatt, a bőröm...

-75 kg 6 hónap alatt, a bőröm undorító, mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Nem szeretném leírni, hogy miért fogytam ennyit ilyen rövid idő alatt.)

11 kg-ról fogytam le 40-re, azóta híztam már 10 kg-t, de többet egyszerűen nem tudok. Mondjuk a 10 kg is főképp izom, szóval elég csontkollekció vagyok...

Szóval a bőröm annyira undorító, hogy pl tegnap meleg volt, mégis csak pulcsiban mertem suliba menni. Tényleg ocsmány.

A műtétet nem támogatja a TB, én meg nem tudom kiperkálni így 17 évesen... Viszont így élni sem annyira jó..

Szerintetek? Sportolok már naponta, amennyit tudok, ez jelenleg félóra szobabiciklizés a legkönnyebb fokozaton, próbálok sok fehérjét enni, de nem híztam az utóbbi 2 hónapban 1 dekát sem.

2012. szept. 13. 19:50
1 2
 11/20 anonim válasza:

TE! NEM VAGY NOR-MÁ-LIS! Fél év alatt leadni a tested 2/3-át?????!!!!!!!!!!

Hiába írogatnak ilyet hogy ebben a korban még rugalmas a bőr.. A nagy fenéket az! Pont hogy ilyenkor alakulnak ki a striák mert már a kamaszkori nyúlást+formásodást sem tudja lekövetni a bőr.

Ezt fel kell varratni, nem tudsz mást csinálni vele. Minél később csináltatod meg, annál tovább fog még nyúlni a bőröd! Húzza lefelé magát és csak még nyúlottabb lesz.

2012. szept. 14. 21:57
 12/20 A kérdező kommentje:

A hasamra és a combomra ilyen speckó hasleszorítót írt fel a doki, használom is, szóval ott legalább nem lötyög, ha rajtam van ez.

Viszont a kezem nagyon vastag volt régen, vastagabb, mint a vádlim, most meg semmi izom sincs rajta, szóval ez a legocsmányabb.

Utolsó előtti, neked meg nem tudom, mi a bajod.

2012. szept. 15. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Őszintén, mért kellett ezt csinálni?

Annyira besokalltál az akkori súlyodtól (meg gondolom a rengeteg bántástól), hogy nekiálltál koplalni?

De hiszen nem tudtad, hogy mi fog történni a bőröddel, ha rövid idő alatt túl sokat fogysz? És a szüleid, ők hol voltak? Meg kellett volna valahogy akadályozniuk, közbe kellett volna valakinek lépni. Jajj, te lány, a szívem szakad meg, mert el tudom képzelni, hogy micsoda kínlódáson mész most keresztül. :(

Őszintén remélem, hogy belátható időn belül összejön a pénz a műtétre!

2012. szept. 15. 21:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Jó akkor leírom. Agydaganatom volt, hónapokig kómában feküdtem, hiába kaptam intravénásan "kaját", lefogytam ennyit fél év alatt. A legkisebb súlyom 36 kg volt, akkor ébredtem fel kómából, aztán ahogy elkezdtem enni, gyorsan visszajött a 4 kg.

Amikor meg kijöttem a kórházból akkor híztam 10 kg-t, azóta semmit.

Különben sose érdekelt annyira a súlyom, jól elvoltam úgy, sok barátom van, akkor is volt párom is, szóval minden jó volt. Tudtam divatosan is öltözködni, mert egyenletesen oszlott el rajtam a súly, a boltokban is találtam jó cuccokat.

Most rosszabb a helyzet, mint +75 kilóval :(

2012. szept. 15. 21:42
 15/20 A kérdező kommentje:

Próbálunk gyűjtögetni, de a családnak sincs sok pénze.. Viszont a barátom nagyon kedves, havonta 15 ezret félrerak a műtétemre...

Amint tudok majd dolgozni, én is félrerakok amennyit csak tudok.. Csak nagyon hamar elfáradok, így ez még kizárva :(

2012. szept. 15. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Agyrák??! :(

Ez lett volna az utolsó dolog, ami megfordult volna a fejemben. Elnézést kérek tőled az előbbi kommentem miatt.

És most jól vagy? (A bőrödtől eltekintve.)

2012. szept. 15. 21:56
 17/20 A kérdező kommentje:

Ha 5 évig nem újul ki, akkor leszek gyógyult, még nem telt le.

De amúgy jól vagyok, a hajam szebb, mint régen, szerencsére csak kevés hullott ki, ez elég ritka :)

Mielőtt kiderült, sokkal rosszabb volt, kb 5 óránként volt epilepsziás rohamom, amíg vizsgálgattak, közbe is volt egy, pár nap múlva műtöttek és akkor estem kómába.

Bár nekem az utolsó emlékem az, hogy a háziorvosnál vagyok, szóval kimaradt legalább 2 hónap.

2012. szept. 15. 21:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Sok erőt és kitartást kívánok neked, és hogy minél előbb magad mögött hagyd ezeket a borzasztó terheket!
2012. szept. 15. 23:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! Ez tényleg nagyon szörnyű történet, de gondolj arra, hogy lényeg, hogy egyelőre az egészséged jól alakul... a bőrödön viszont tényleg nem segíthet semmi, csak a műtét. Gyűjts rá te is esetleg, ha már erősebb leszel, mondjuk jövő nyáron menj el dolgozni, szedjétek össze valahogy a pénzt. Addig valahogy ki kell bírni, addig tényleg csak annyit tehetsz, hogy jól táplálkozol, és igyekszel hízni egy picit (lehetőleg inkább izmosodni, mint zsírosodni, persze).
2012. szept. 16. 00:14
 20/20 anonim válasza:
Szörnyü dolog,hogy az ilyen esetekben sem lehet a TB-re számitani.
2012. szept. 25. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!