Lehetséges így fogynom?
Szerintem a fél órás futás jó! Én 20 perceket futok mégis lemegy heti fél-1 kiló
Kenyérből csak teljes kiörlésűt egyél lehetőleg csak reggel felvágottnak sonkát ja nem eszel húst
Viszont a fehérje kell ha nem akarsz izmot veszíteni, tudtommal túróban és tojás fehérjében van még sok fehérje de egyik sem valami nagy fő étkezésre való
Tízóraira meg uzsira meg válassz valami könnyűt, alma, müzli szelet, joghurt keksszel pl.
Én általában (ebéden kívül) azt szoktam nézni hogy egy étkezés ne nagyon legyen több 200-300 kalóriánál. De különösebben nem számolom.
Sütit csak 1-2x egyél egy héten ebéd után pár szeletet ha nagyon édes szájú vagy. Én az édességeket aszalt áfonyával szoktam helyettesíteni.
Sokan mondják hogy gyümit nem szabad sok gyümi cukor miatt de kizártnak tartom hogy valaki pont a gyümölcstől hízna el. Az a cukor nem az a cukor amit a boltban árulnak
Én gyaloglást javasolok a futás helyett.
Indokok:
Muszáj 60-70 percre emelned az edzés idejét, hogy zsírégetés is történjen. (60-70 perc, 6km)
Gyaloglásnál nem lesz oxigénhiányod, így zsírból fogsz veszíteni, nem izomból.
Ha a mérleg az elején nem mutat fogyást ne ess kétségbe, az alakodon fogod látni a változást már.
Próbáld meg az infra kabint olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!