Mit tegyek ha undorító vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Sosem voltam vékony,de most meg vagyok hízva,ráadűsul mgas is vagyok.kb 10 kg zsír van rajtam,és széles a hátam meg a vállam.Az arcommal nincs bajom amikor tükörbe nézek.De pl fényképeken,videókon undorítóan nézek ki.Egy sportversenyen készültek rólam képek,futás közben és ocsmány vagyok,még dagadtabb undorítóbb,mint élőben.Állandóan rossz kedvem van emiatt állandóan sírok,utálom magam!! soha senkinek nem fogok kelleni!! Most koplalok pár napja és tudom,hogy ez rossz,de csoda,hogy még nem lettem öngyilkos.Kérlek segítsetek,mit tegyek?Volt már valaki ilyen helyzetben?Van kiút?(emellett depressziós vagyok,pszichológus állapította meg,bár a vak is láthatja.a pszichológus se segített kb semmit.más problémák is vannak,nem csak az,hogy undorítóan nézek ki)2012. nov. 6. 17:09
1/25 A kérdező kommentje:
bocsi,elírtam pár dolgot!
2012. nov. 6. 17:10
2/25 anonim válasza:
Persze, soha senkinek nem fogsz kelleni, ez nyilvánvaló, hiszen csak a 45 kilós csajoknak van pasijuk. (ásít)
3/25 A kérdező kommentje:
nem ez a fő problémám,hanem hogy még magamnak sem tudok megfelelni
2012. nov. 6. 17:22
4/25 anonim válasza:
Ne koplalj, hanem csinálj egy értelmes fogyókúrát. Akkor tetszeni fogsz magadnak és a depressziód is elmúlik majd.
5/25 A kérdező kommentje:
minden nap sportolok,versenyekre járok és jól is megy!!
Nem szoktam sokat enni, pl egy nap kb ilyen:
reggel:kávé
délben:2 szendvics rozskenyérből vagy egy tál zöldség
este: 2-3 gyümölcs
szerintem még ez is kevés..de ezekkel jól lakok,nem is kívánok többet
2012. nov. 6. 17:26
6/25 anonim válasza:
szerintem neked pszichomókus kell...
7/25 A kérdező kommentje:
hónapokig jártam,semmit nem segített.és drága is volt.
2012. nov. 6. 17:32
8/25 anonim válasza:
Ha a lányom már 15 évesen ilyen lenne,mint te, akkor felakasztanám magam!!!!!!
9/25 anonim válasza:
15 évesen reggel kávé??? Anyádék helyében másik pszichológushoz vinnélek, hogy egy kicsit helyre rakja az agyacskádat. Te szellemileg nem vagy komplett.
10/25 anonim válasza:
Ja, nem csak a kávé miatt, hanem úgy mindenért amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!