Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne fogyokúráznom?

Szerintetek kéne fogyokúráznom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 52kg nemvagyok magammal megelégedve és sokan mondják h nemkell fogyokúráznom de szerintem kéne szerintetek? jaa és 166 cm magas vagyok
2012. nov. 3. 16:30
 1/4 anonim válasza:
Nem kell. Sőt inkább azt ajánlom, hogy ne is fogyókúrázz még egy jó pár évig, hiszen a szervezet 14 éves korában még fejlődik. Pl a csont erősödik, az egészséges növekedéshez be kell vinni a megfelelő tápanyagokat.
2012. nov. 3. 16:35
 2/4 anonim válasza:

13/f ne fogyokurazz!2dolog miatt!1 a szervezetednek nem Tenne sok jót.2

A fogyasnak men szabad kuraszerunek lennie, kulonben gyorsan leadol magadrol par kilot,de ez mind izom.Raadasul kesobb nagyon gyorsan visszaszeded oket zsir formajaban.amit ajanlok

2012. nov. 3. 19:08
 3/4 anonim válasza:
Elozo vagyok. Az aerobik,kardio edzesek Stb.ajanlom a fitnesst. En magam azert tudom ezt,mert 6 honapja gyurok,es most vagyok a szalkasito resznel.bocs amer nincs ekezet.
2012. nov. 3. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Úúúristen.... 14 évesen ilyen baromságokon gondolkodsz...Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor járj el futni, vagy tornázz! Fejlődő szervezet vagy. Ne akarj fogyózni. Ha 100 kg lennèl, akkor megértenélek, de 52 kg-osan.... Vicc!
2012. nov. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!