Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne ennem?

Mit kéne ennem?

Figyelt kérdés

Fogyókúra szempontjából mi jobb?

Ha tartok pár gyümölcsnapot, amikor nem eszek mást, de sok gyümölcsöt

Vagy ha húst eszek ebédre, és mellette gyümölcsöket?

Igazából eltört a lábam, még most vették le a gipszet és kiderült híztam. Nagyon mozgolódni még nem tudok de aggaszt hogy felszaladt pár kiló. Kajával hogy tudnám ezt kompenzálni hogy lemenjen? Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb, de valamelyik a kettő közül gondolkodtam.

2012. nov. 2. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
mindenképpen kell fehérje mivel nem mozogsz igy ne h az izmaid leepuljenek es mellé lehet nyugodtan gyumolcs zoldseg akarmi, de fehérje az fontos
2012. nov. 2. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tarts gyümölcsnapot,mert annak az lesz a vége, hogy az aznapi éhezés másnap fog kijönni,és akkor meg teleeszed magad. Ahhoz,hogy a gyümölcsnapon ne légy éhes,sok gyümölcsöt meg kell enni, amivel pedig sok fruktózt viszel be, ami szintén nem jó nagyobb mennyiségben.
2012. nov. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!