Mit kéne ennem?
Figyelt kérdés
Fogyókúra szempontjából mi jobb?
Ha tartok pár gyümölcsnapot, amikor nem eszek mást, de sok gyümölcsöt
Vagy ha húst eszek ebédre, és mellette gyümölcsöket?
Igazából eltört a lábam, még most vették le a gipszet és kiderült híztam. Nagyon mozgolódni még nem tudok de aggaszt hogy felszaladt pár kiló. Kajával hogy tudnám ezt kompenzálni hogy lemenjen? Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb, de valamelyik a kettő közül gondolkodtam.
2012. nov. 2. 19:32
1/2 anonim válasza:
mindenképpen kell fehérje mivel nem mozogsz igy ne h az izmaid leepuljenek es mellé lehet nyugodtan gyumolcs zoldseg akarmi, de fehérje az fontos
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne tarts gyümölcsnapot,mert annak az lesz a vége, hogy az aznapi éhezés másnap fog kijönni,és akkor meg teleeszed magad. Ahhoz,hogy a gyümölcsnapon ne légy éhes,sok gyümölcsöt meg kell enni, amivel pedig sok fruktózt viszel be, ami szintén nem jó nagyobb mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!