Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat kéne...

Milyen gyakorlatokat kéne végeznem/mit kéne ennem ahhoz, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok(fiú) kb 175-8 cm és 75-7 kg. Igazából annyira nem vagyok dagadt, mert viszonylag izmos a testalkatom, de a fenekemet és a hasamat elég nagynak találom, valamint a mellemen is van némi felesleg. Az igazság az hogy össze-vissza eszek minden sz*rt, ráadásul nem is mértékkel, és szinte alig mozgok valamit. Milyen gyakorlatokat végezzek és mit változtassak az étrendemen, hogy lemenjen pár kiló? (főképp a fent említett területekről)
2012. okt. 13. 21:31
 1/5 Mikhal válasza:

Szia , ez nem csak betegségekre használható , olvass el belőle pár cikket , ha jó - alkalmazd .

nekem sikerült kb 25 kg ot leadnom ,

2012. okt. 13. 21:41
 2/5 Mikhal válasza:

nem adtam be a linket :)

[link]

2012. okt. 13. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! elolvasgatom
2012. okt. 13. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
hagyd el a zabálást, próbálj egészséges kajákat enni, ne nassolj, járj el futni, a melledre meg keress valami súlyzós edzést! hatásosabb lesz ha sok fehérjét eszel.
2012. okt. 14. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Kerüld a kenyeret, krumplit, tésztát, zsíros husit, édességet és sört. Ha mégis eszel kenyyeret, legyen teljes kiőrlésű, és lehetőleg inkább reggel. Este tényleg ne egyél kenyeret v. krumplit, csak zöldségeket némi lájtos tejtermékkel, sovány sonkával, ilyesmi.

Bármilyen mozgást végezhetsz, lényeg hogy intenzíven és renszeresen. Úgy tudom, nincs "helyi zsírégetés", tehát ha pl. mindig hasizmozol, akkor sem csak a hasadról fog lemenni (szerintem). De pl. futhatsz, biciklizhetsz, járhatsz fitnessterembe vagy aerobicra, vagy foci/kosár/stb. is jó lehet, ha intenzív mozgással jár. Nekem ez a véleményem, de biztos van itt aki jobban ért hozzá.

2012. okt. 16. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!