Lehet fogyni mozgás nélkül? Ha lehet akkor hogy?
Már nem is 1 kis felesleg van rajtam már szerintem túlsúlyos vagyok... nagyon kövérnek érzem magam. Szeretnék fogyni de nem megy sehogy leírom h 1 átlagos nap mit eszek, esetleg ha valaki tud ajánlani valamilyen étrendet v csak ételeket ami nem hizlal annyira örülnék neki.
reggeli- pirítós kenyér vagy tojás, melegszendvics..
suliba- 1 szendvics sajttal és szalámival
ebéd - ezeket szoktam enni: krumpli,rizs,makaróni csirkemellel vagy csirkecombbal.
vacsora- virsli mustárral vagy joghurt vagy tej kekszel
Ja és azért írtam h mozgás nélkül mert nincs időm rá .. 3ig iskola mire hazaérek fél4 utána tanulni, házit írni és el is telik az idő. Este meg nem lehet menni sehova itt.
Mennyi az a nem kis felesleg?
Szerintem neked ideális megoldás lehet a tempós séta! Suliba gyalog menj, s máris meg van oldva a napi mozgás!
Én ezért sétálok hétjöznap 1 órát, mert lusta vagyok sportolni, s ez így kézenfekvő, meg összekötöm a kellemest a hasznossal, spórolok a bérlettel, közben meg tudom, hogy mozogtam is valamit, még ha nem túl megerőltetőt is, de jobb a semminél.
Nem tudom, hogy vevő vagy-e rá, de én kalóriaszámolásos diétát folytatok, leírjam hogy csinálom, vagy be le se kezdjek?
kezdelek sajnálni...
én reggel elmegyek futni, aztán dolgozni, ami elvileg 8,5 óra, gyakorlatilag inkább 10...járok nyelvtanfolyamra, vagyis heti 2×2,5 óra + amíg tanulok rá + rám nem főz anyám, hanem mindennap főzhetek magamra és vezethetem a háztartásom és nem vagyok fiatal iskolás gyerek, hanem 35 éves nő...
Nem lenne egyszerűbb valami mozgáslehetőséget keresni? Tömegével vannak, tánc, kosár, röpi, aerobik, amit akarsz, 2 délután csak van erre időd, nem hiszem hogy fél négytől este tízig megállás nélkül minden nap házit írsz. :D Vagy hétvégén el tudsz menni futni, úszni, kirándulni.
Az étrendedben amúgy semmi zöldség vagy gyümölcs nincs, ezen változtass. Suliba vihetsz gyümölcsöt is, a kenyér legyen teljes kiőrlésű, a tojást kevés olajon süsd vagy teflonban nélküle, vagy főzd. Iktass be egy uzsonnát, nem kell nagyokat enni, de mondjuk 1 alma vagy egy (natúr) joghurt.
A szendvicsedbe szalámi helyett sonkát tegyél, ebédre próbálj kevesebb köretet enni, pótolhatod savanyúsággal, salátával. Vacsira a tejet keksszel felejtsd el, a másik kettő jó (ha a joghurt natúr), vagy egyél tojást, túrót, zöldségeket, husit ha maradt ebédről.
Hány éves vagy amúgy, hány kg és hány cnti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!