Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami tuti tipp hogy tudok...

Valami tuti tipp hogy tudok pár nap alatt 3-5 kg leadni?

Figyelt kérdés
most pont 37,4-38 fokos lázam van állandóan hogy tudok fogyni? vagy ha meggyógyulok akkor hogy?

2012. szept. 10. 19:10
 1/4 anonim válasza:

Hát betegen nem szabad diétázni!!!!!!

Ébresztő!!!! A kishadsereged nem tud támadásba lendülni a kórokozók ellen ha nem eszel! És akkor sajnos szövődmény lehet a vége.

Én állandóan diétázok, na de amikor beteg vagyok.

Reggeltől estig csak falok, sok gyümölcsöt, húst mindent, abban a pár napban.

A király szokott háborúba vékony, legyengült, éhező katonákkal?

Hogy akarsz te meggyógyulni? Egyáltalán akarsz te meggyógyulni?

2012. szept. 10. 19:31
 2/4 anonim válasza:

Egyébként eléggé kezdő lehetsz diéta ügyben, mert akkor tudnád, hogy ha leadsz pár nap alatt 3kg-ot, akkor kb 6 jön vissza.

Ezért van az, hogy 98%-a a fogyókúrázóknak sikertelenül jár.

Nem lenne egyszerűbb mindennek a felét enned, ahogy én csinálom? És akkor a napi 3000kcal-ból egyből 1500 lesz.

A 2000-ből meg 1000, és még nem is vonsz meg magadtól semmit, csak beszűkül a gyomrod.

Megmondom őszintén, nagyon sajnálom a szervezetedet, pedig nem is az enyém.

2012. szept. 10. 19:34
 3/4 poiu ***** válasza:
100%

Pár nap alatt 3-5 kg-ot leadni a szaunában lehet, vízből. Zsírból akkor sem, ha nem eszel semmit.

Két út van a fogyáshoz: eszed, amit eddig, de kevesebbet, vagy mást eszel. Ha tudsz kevesebbet enni, az jó. Ha nem tudzs, akkor egyél mást: sok zöldség, hús, nuku cukor, minimális keményítő.

2012. szept. 10. 20:59
 4/4 anonim válasza:
Ha meggyógyulsz többet kell innod mert felgyorsítja az anyag-cserét és leadja a fölösleget fokozatosan,de csak akkor igyál amikor jól is esik:)
2012. szept. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!