Hasamat szeretném leadni, tudom nincs helyi zsírégetés de csak ott van felesleg. Mi a teendő?! Nem szeretek futni Szeretek enni :D
Szerintem csinálj felüléseket, tornázz sokat, mondjuk táncolj, pl zumba. Az nagyon jó tánc stílus, a legjobb fogyasztó szer. Segít még, ha változtatsz az étrendeden, ami nagyon nehéz dolog. Egyél rozskenyeret, sok zöldséget, gyümölcsöt, és kerüld a nasikat pl chip-szet, cskit, mert az lerakódik.
Valóban jó még a hastánc, de ha nem megy,akkor próbáld a hasad különböző izmait mozgatni. Így feszes lesz a bőröd.
Ne feledkezz meg a hasprésről, ami nagyon fárasztó, de hatékony. Ezzel biztosan sikerülni fog! Nekem sikerült. (Bár én nem tudtam változtatni az étrendemen, csak a fehér kenyeret cseréltem le.)
És még egy tipp: felejtsd el a fogyasztó bogyókat, a koplalást, mert ettől csak hízni fogsz.
A futás meg amúgy sem egészséges a bokában lévő izületeknek.
A hasadbóóól leadniii? Nekedesek egy disznóölő késsel, csak ki kell vágni XD
Viccet félretéve. Valóban nincs helyi zsírégetés, hány éves vagy? 13? És lány gondolom. tuti nem csak a hasadon van felesleg, de általában azon a tájékon több minden van, zsír, hasizom, bél, gyomor, stb. Szóval mindenhol van rajtad valami. Ne egyél csokit, chipset, zsírosat, cukrosat, szénhidrátot csökkentsd, fehér kenyeret felejtsd el! Egyél fehérjét, zöldséget, barnakenyeret, még tejterméket is ehetsz, zabpehellyel, de csak mértékkel azt is, és mindezek mellett sportolj, mozogj sokat. A futás, biciklizés a legjobb a fogyásra. Csinálhatsz hasizomgyakorlatokat, súlyzós edzéseket, főleg a súlyzós edzés az ami remek alakot csinál.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!