Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le egészségesen...

Hogyan fogyjak le egészségesen? 13/l

Figyelt kérdés
Már nem is eszem semmi édességet, üdítőitalból is csak az ásványvíz. Hetente egyszer járok focira, ahol nagyon sokat futunk. Mit tehetnék még?A válaszokat előre is köszönöm.
2012. okt. 23. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt tudod tartani - és valóban nem eszel már semmiféle pacsmagolt édességet - nem iszol ücsit csak vizet akkor ez be fog érni. Nem egy nap alatt, 2 hónap múlva már jól érzékelhető lesz a hatás.
2012. okt. 23. 15:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezt már régóta tartom, de eddig, ha lecsúszott 1 kg... most is volt a névnapm voltak torták, sütik és nem ettem...
2012. okt. 23. 15:49
 3/13 anonim válasza:
13 évesen még bőven fejlődsz, lehet ezért nem is fogysz. De ha ezt folytatod egészséges leszel és csini. És nyugodtam ehetsz édességet is, persze mértékkel.
2012. okt. 25. 14:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez az, bonyolult a téma mert növésben vagy, még ha zsírból fogysz is, a súlyodon ez nem feltétlen látszik..

Amúgy: a kenyérnek, tejtermékeknek, burgonyának ugyan olyan hatása van mint a cukros édességeknek, süteményeknek. Ha a cukros dolgokat elhagytad (ami tök jó!) de mondjuk kakaót iszol, vagy kenyeret eszel, az egészen olyan mintha tortát ennél. Tehát hasonló módon fölösleges és "hizlaló" dolgok ezek is.

Annyit tehetsz, hogy az ilyen cuccokat még lecseréled húsokra, zöldségekre, gyümölcsökre. Így semmilyen tápanyaghiányod nem lesz, szimplán csak az egészségtelen kajákat hagyod másnak (ahogy azt okosan az édességekkel is tetted).

2012. dec. 10. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Erősítéseket (pl. bodyrockTV videókat) pedig 1-2 naponta nyugodtan lehet végezni otthon!
2012. dec. 10. 22:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. dec. 20. 08:32
 7/13 anonim válasza:
Méregtelenítés!!
2012. dec. 21. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Hogy mi!

?

2012. dec. 21. 16:48
 9/13 A kérdező kommentje:
“Méregtelenítés“ ???
2012. dec. 21. 17:05
 10/13 anonim ***** válasza:
szia! én 14 éves vagyok úgy fogytam le, hogy nem nassoltam eleinte csak a vacsit(reggeli, ebéd ugyanúgy) és a délutáni nasst hagytam ki. aztán meg kevesebbet ettem ebédre (kb fele annyit) rám is feljött most pár kiló szóval karácsony után visszábfogom magam :/, amúgy engem most az motivál, hogy megígértem magamnak, ha visszafogyok akkor lövethetek még egy lyukat a fülembe.: )
2012. dec. 21. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!