Hogyan fogyjak egészségesen?
Figyelt kérdés
160 cm magas és 58 kg súlyú lány vagyok.A testömegindex szerint enyhén túlsúlyos.Ez ellen szeretnék tenni!" hónapja egészségesebben élek, kevesebbet eszem és tornázok .Sajnos eddig nics semmi látszattja:(2009. aug. 3. 16:31
1/5 A kérdező kommentje:
JAvítás: "testtömeg"
"= 2
2009. aug. 3. 16:38
3/5 anonim válasza:
Nagyon jó úton haladsz, ezt kell tenned! Minél többet sportolsz és egészségesebben eszel, annál jobb! Sajnos a fogyókúra egy olyan dolog, amihez nagy kitartás kell! Folytasd az egészséges életet, és hidd el egy idő után látszani fog! Sok sikert kívánok, és ne add fel! :)
4/5 anonim válasza:
Én csak egy tippet tudok adni ami nálam bevált és szerintem egészségesen és jól csináltam!
1.Egy étkezést sem hagytam ki de csak keveseket ettem és ezt többször.
2.Annyi zöldséget és gyümit ettem amennyi belémfért!
3.Napi 2-3 liter mentes ásványvizet megittam mégha nem is esett jól!(Ez a legfontosabb szabály)
4.Esténként hatalmas nagy sétákkal zártam a napot!(lehetőleg dombon fölfelé gyorsabb tempóban)
Ha ezt csinálod egy hónapig egy deka felesleged sem lesz!Bár szerintem így sincs mert az 58kiló nem tünik soknak mégha alacsony vagy sem!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:P
2009. aug. 5. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!