Hogy fogyjak, ha a pulzusom nem mehet 100 fölé?
A joga tenyleg eszmeletlen jo. Raadasul "nyugis", nem fogsz tole felporogni, mintha felfutnal a 8.-ra.
Lassu erositessel (pl. sulyemeles) is probalkozhatnal. Minel tobb izmot epitesz magadra, annal hamarabb fogysz le. Persze eloszor felfele megy a merleg, mert az izom nehezebb mint a zsir, de ha erosited pl. a farizmodat, akkor annak, ahhoz hogy novekedni, erosodni tudjon energiara lesz szuksege es elkezdi lebontani a korulotte levo zsirt. Egy komolyabb guggolos gyakorlat, amit lassan csinalsz es legyen pulzusmero rajtad, ugy megtornaztatja a gluteus maximusodat, hogy meg orakkal kesobb es egetni fogja a zsirt. Ezzel, meg a jo kis jogaval hamar fog a merleg kedvezo iranyba valtozni.
ha kalóriadeficitben van a szervezet,akkor nem tud mit tenni fogyni fog.
számolj egy napi kalóriaigényt,vonj ki belőle pár 100at,aztán már csak tartani kell.
a jóga meg jó ötlet.
azért a szív dologgal kikérhetnéd több orvos véleményét is.
az eü. állapotod miatt keleti típusú orvost felkerestél már?
csak egy tipp :)
Keleti típusú orvos?
Az milyen?
Nem hallottam még ilyenről.
A jógát még sosem próbáltam, de most ez nagyon felcsigázott! :)
8 évig rendszeresen úsztam, így elég rendesen kivállasodtam, és szerencsére izom is elég sok van rajtam, így alapból nem tartoztam a pehelysúlyúak közé, de most meg dömper vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!