Milyen mozgást végezzek, hogyha 58 kg vagyok és inkább csak deréktájt szeretnék leadni, amúgy meg feszesíteni, csak semmi képp ne fogyjak mellből, ill. túl széles a hátam, esetleg lehet-e rajta karcsúsítani?
Ez nem így megy. Nem lehet kicsit fogyni ebből,kicsit szélesíteni ezt,megtartani amazt. Mindenkinek van egy alap testalkata amin változtatni nem tud,csak minnél szebbé tenni azt.
Ahogy már az előttem lévő írta, helyi fogyás nincs. Diéta nélkül meg nem fogsz fogyni. Viszont ha tetszik ha nem, a melledből is fog lemenni,és hogy mennyi az szintén testalkatfüggő.
Nem lehet, hogy kiszélesedett?
Mert nálam pl ez a helyzet, szülés után szélesebb lett a derekam (nincs rajta több háj, mint előtte volt, csak kijjebb kerültek a bordák, stb.), megváltozott az alkatom.
A csípőm keskenyebb lett:-(
Lefogytam 15 kg-ot, így értem el a valaha volt legkisebb derékméretemet (szívesen csökkenteném még tovább), de a csípőszélességem, ami ehhez tartozott anno, az 8 cm-rel lett kevesebb:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!