Lányok! Adnátok nekem tanácsokat, hogyan lehetne leginkább combból fogyni, illetve feszesíteni és a narancsbőrt csökkenteni?
Lányok a segítségeteket kérném !!! Az lenne a problémám, hogy nagyon csúnyának és hájasnak találom a combjaimat és emiatt nem is érzem igazán jól magam. Ráadásul összeérnek a combjaim és ebben a nagy melegben különösen kellemetlen tud lenni. Remélem tudtok nekem valami tanácsot adni !!! A tekercselős módszert próbáltátok már? Hatásos avagy sem?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat !!! :)
NINCS HELYI FOGYÁS! Fogyni csak egész testről lehet, és csak úgy, ha kevesebbet eszel, mint amennyit elhasználsz energiában. A praktikák csak szemfényvesztésnek jók!
Narancsbőrre nincs gyógymód, a szauna segíthet rajta, vagy a masszázs, de nem fog eltűnni, csak fogyással lehet rajta csökkenteni.
Azért van egy olyan sejtésem, hogy a kérdezőnek a szívével semmi problémája nincs, csak a túlsúlyából adódik, hogy megugrik a pulzusa egy kis futás miatt. Az ízületi dolgot el tudom hinni, ha régóta van túlsúlya.
Hacsak nem diagnosztizáltak nálad súlyos billentyűhibát, aorta rendellenességet, vagy más szívbetegséget, ami tényleg megakadályoz abban, hogy megemelt pulzussal edzél, akkor az csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy kitartó. Egy megfelelő edzővel és egy pulzusmérős kardio-géppel be lehet lőni a megfelelő zsírégető pulzusszámot úgy, hogy még ne érezz légszomjat, és bírd az edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!