Hogy fogyjak gyorsan, Egészségesen?
Figyelt kérdés
150 cm és 57 kg vagyok. 11 éves. Szeretnék fogyni, tudom nem szabad fogyókúráznom, de nem is úgy akarok fogyni, csak kevesebbet eszek, mozgok stb.
Tanácsolnátok nekem valamit?
2009. jún. 11. 15:25
1/7 anonim válasza:
hát a mérték a szempon mindenböl..és este is egyél nyugodtan csak ne kenyeret, krumplit, tésztát, péksütit vagy édességet. ha mégis becsúszna akkor keveset belöle..de ezeket a szénhidrátokat este jobb kerülni mert lerakódnak és zsírlessz már olyankor nem mozgod le. ezért ehetsz pl este dinnyét, gyümölcsöket, valami húst zöldségekkel, leveseket. ha üdítőt iszol akor válaszd az édesítőszerest. mozogj pl bicigli, futás,legalább 40-45 perc és ne úgy hogy kifulladj hanem egyenletes tempóban hogy érezd hogy gyorsabban ver a szived de bird sokáig.
2/7 A kérdező kommentje:
Biciklizek sokat és tesi órán futok (igaz most vége a tanévnek). Az nem nagy baj ha ált. suli után eszek 1 szelet kenyeret? (nem mindig, és max. 2)
2009. jún. 11. 15:35
3/7 anonim válasza:
Itt a nyár, gondolom jársz te is strandra. Az úszás tehát adja magát. Én a kalóriákat szoktam számolgatni. Nagyon egyszerű az egész. Találsz kalória felhasználás kalkulátorokat a neten, amikkel ki tudod számolni, hogy kb. mennyit használ el egy nap a szervezeted. Ha ennél kevesebbet viszel be, akkor fogyni fogsz. Bár neked talán az is elég lehet ilyen fiatalon, ha nem eszel este 6 után.
4/7 anonim válasza:
komolyan mondom, hogy 11 évesen még ne ezzel törődj! Ha nagyon szeretnél fogyni, akkor csoki, chips helyett egyél zöldségeket, és mozogj sokat!! Táncolj, játssz, amíg gyerek vagy!
5/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok...:)
2009. júl. 12. 22:19
6/7 anonim válasza:
Bocsánat, hogy le lányoztalak. :-)
7/7 A kérdező kommentje:
semmibaj
2009. júl. 13. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!