Van valamilyen módszer amivel egészségesen de viszonylag gyorsan letudjak fogyni?
sport, és ha tényleg 23 kg súlyfelesleged van, akkor orvos is
hány kg/cm vagy? kép?
énis 15/L és rajtam is 20kg felesleg van. én úgycsinálom hogy napi 800kcal-t eszek és hetente 2x táncolok és eti 3x félóra sz.bicikli. 3hét alatt -4 most koplalásba kezdtem majd kiderül mi lesz.
sok sikert
00:32 800 kcal masszív koplalás, gondolom, nem az orvosod írta elő, 15 évesen csak azt éred el vele, hogy tönkremész egészségileg
"de ezekben a divat diétékban nem bizom" - Ámen! Az első nő akitől ezt hallom, nagyon igazad van, szimpatikus hozzáállás!
Ez egy testépítő oldal ugyan, de nem kell megilyedni tőle, a táplálkozással és sportolással kapcsolatos alapokat tisztázza. (az alján lapozni kell)
A legfontosabb: napi 50 g fehérje(20 dkg csirkemell), 50-80 g szénhidrát (60-100 g rizs, árpa, zabpehely stb.) 6 kisebb étkezésben, semmi cukor, liszt, és zsíros kaják rendszeres mozgás mellett - ennyi a titok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!