Étkezik valaki közületek, Norbi kódos táblázata szerint? Mennyire jó módszer ez a fogyni vágyóknak?
Az egyél kevesebbet sok embernél nem működik, pl. nálam sem, mert nem azért eszem bizonyos adagot, hogy zabáljak, hanem mert annyival lakom jól. Ha lefelezem, éhes vagyok, csak a kaján jár az eszem, majd türelmetlen leszek, elkezd fájni a fejem, kapkodom be a gyógyszert, de nem múlik el. Aztán tényleg bezabálok.
Norbi működik, én csináltam, le is fogytam vele, pedig csaltam: nem használtam édesítőt, helyette kevés (tényleg kevés) gyüm.cukrot, ezt is csak pl. teába, az édeset kerültem.
Ha le akarsz fogyni, akkor 3-as dolgokat ne egyél, vagy csak nagyon ritkán. Súlytartáshoz már lehet.
Ja, és felesleges megvenni a drága norbis dolgokat, a hagyományos élelmiszer ugyanúgy megteszi. Ezt ő maga is leírja a Titok-ban, csak gondolom, közben rájött, mekkora biznisz...
Eszem ágában sincs megvenni a Norbi-féle méregdrága liszteket, cukrokat, és egyéb ételeket. Én is úgy vagyok vele, hogy a hagyományos liszt ugyanúgy megteszi mint az update!:)
Csak a kódok szerint szeretnék étkezni!:)
Van magyarorszagon Weightwatchers? 22 ppontot ehetsz minden nap, hogy fogyjal. Biztos olcsobb mint ez a felfujt Norbi-valami.
Egy heten egyszer van gyules, meretkezes, tanacsadas, stb. Kajajukat nem kell megvenned, dietajuk pont szerint van, elore ki van szamolva, Te fozod, amit akarsz, csak ne legyenek a pontok tobbek.
Miért nem lehet megérteni, hogy a norbi módszer NEM feltétlen = a norbi kódokkal. Ezek a termékek kb. 2-3 éve jelentek meg. Norbi kódos módszere kb. 10 éves.
Az eredeti módszer (ami szintén működik) egyszerűen besorolja az alapvető élelmiszereket kódokba. Gyümölcsöket, húsokat, zöldségeket, süteményeket, tejtermékeket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!