159cm /52kg L vagyok. Hirtelen felfutott rám ez az 5 kg. Hogyan lehet viszonylag gyorsan de egészségesen lefogyni ezt, kb mennyi idő alatt? én 47-48 kilósan érzem teljesen jól magam.
nem,sajnos már 19 éves vagyok,és eddig sportoltam,most kerültem fősulira,és a rendszertelen étkezés betett :S
ez az 5 kg az utóbbi 5 hónap müve :( és tudom hogy nem vagyok túlsúlyos,de idegesit most ez.. sokkal jobban érzem magam kicsit könnyebben
Nyugi, én is 19 évesen rendszeresen sportoltam és aránylag vékony voltam. Tehát feltudtam csinosan öltözni, és még jól is állt:)
162/ 48-49 voltam.
Szerintem 1 hónap alatt letudod adni a 4 kilót, de úgy, hogy ne most vizsgaidőszakban kezd el.
Esetleg úgy mostantól csinálhatod, hogy napi 1100 kalóriánál ne egyél többet és egyszer egyél többet, délben. Este 18 óra után max vizet igyál v édesítős limonádét. Sport nélkül így is lefog menni neked egy hét alatt 0,5 kiló! Így lehet h február elejére már 2 kg mínusz! Aztán ha jobban ráérsz otthon tornázz v. aerobic heti 2x. Így egy hónap alatt lemegy a 4 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!