15 éves lány vagyok és szeretnék lefogyni egy kicsit. Hogyan lehet lefogyni gyorsan és egészségesen?
1. Gyorsan vagy egészségesen??? A kettő egyszerre nem megy. Az egészséges a lassú verzió megfelelő diétával (kcaldeficites) és SPORTTAL. A gyors diéta nem és semmit
2. Helyi fogyás nincs. Ha fogysz, mindenhonnan lemegy.
3. A combodra inkább sportolj: futás, bicikli stb.
Előszöris egyél naponta ötször.
Reggelire kell szénhidrát, lassú felszívódású, mondjuk tk. vagy rozskenyér sovány felvágottal, zöldséggel (a kcal-okat ne ezen akard megpórolni) vagy ha szereted, natúr zabpehely, tejjel. Tízóraira gyümölcsöt javasolnék. Ebédre én főzeléket eszem, mert szeretem, de jó a husi is mondjuk rizzsel Uzsira mehet mondjuk egy joghurt, vacsira meg hús, hal, tojás, túró, vagyis fehérje.
Plusz, ha nem mozogsz, nem mész sokra. Fogyni fogsz, de nem fejleszted mellé az izomzatod.
Ezen az oldalon ( [link] ki a napi kcal-igényedet, és vonj le belőle 500-at, és ennyit egyél meg naponta (DE 1200 alá sose menj). A kcal-számolgatáshoz további segítséget a kcal.hu-n találsz. Sok sikert.
II. Testsúlya
csökkentéséhez 0,5kg hetente *
Kalória kcal 1078.04
Szénhidrátok (55%) 148.23 gramm
Fehérjék (15%) 40.43 gramm
Zsírok (30%) 35.93 gramm
éés akkor ez most mit jelent segíts..mit kell akkor enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!