15 éves lány vagyok és szeretnék lefogyni egy kicsit. Hogyan lehet lefogyni gyorsan és egészségesen?
simán le lehet fogyni 4-5kg akár 6 is
Először is határozd el az agyadban és gondolj arra h meg tudod csinálni. Én 1 hónap alatt fogytam 7kg.
Így: Minden nap 800kcal ettem és egy füzetbe írtam mit ettem és h hány kcal tartalmaz amit ittam (ha NEM víz) azt is. Én a futást választottam sportként és minden nap futottam 8-10km-t. De biciklizhetsz is. Ezentúl ajánlom még a női tornákat. Biztos találsz olyan gyakorlatokat amelyek kifejezetten a combokra irányulnak. Ajánlom még a leg magic-et is a belső combokat jól formálja.
Nem kevés! Csak tudni kell h mit eszel. pl: ne egyél csokit meg töltött káposztát
Egészségesen étkez. Csirkemell egyél más husi helyett. Sok zöldség gyümölcs
és 800 kcal-al te neked ez a 7kg nem jött vissza?:o
amúgy én is 4-5kg-ot akarok leadni, nekem szobabiciklim van,de attól nem lesz nagyobb a combom?
nem jött vissza semennyi
a biciklizéstől izmosodni fog a lábad de ha van rajt egy kis husi az először eltünik és utána izmosodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!