Hogy tudok gyorsan és egészségesen hízni?
mozogj mellette valamit, ami fejleszti az izmaidat.
Én például táncolok, és már olyan vádlim és hátizmom van, hogy na, de mégsem túlzott, hanem olyan formás és nőies :)
szóval valami izomerősítés kellene a normális kajálás mellett.
22/L
Húú ez nehéz kérdés, legalább annyira, mint a fogyás kérdése. Sokan gondolnák, hogy ez könnyű, egyél sok csokit, kenyeret, szalonnát, de ugye az nem szerepel a célok között, hogy cukorbeteg és szívbeteg is legyél? Legjobb lenne dietetikushoz fordulnod, de addig is pár jó tanács: próbálj meg kiegyensúlyozottan étkezni, napi ötször, nem sok, de GAZDAG ételt vegyél magadhoz. Pl. nyugodtan tegyél a töltött káposztára 20%-os tejfölt, bátran tegyél a teádba MÉZET, és egyél sokféle sovány húst, barna rizst, a krumplira nyugodtan tegyél VAJAT, a tésztára füstölt sajtot. A lényeg, hogy nem kell úgy teleenned magadat, hogy levegőt se kapj. De mindenképpen javaslom a szakembert.
Edzésnek egy kis kocogás, bicajozás, a szíved egészsége miatt, de igazából a súlyzós edzések azok, amik szépen megformálnak, és vastagítanak - jó értelemben. Hajrá!
Nekem is ugyanez a gondom...
Te hány éves vagy, milyen magas vagy és hány kiló?
Én 15 éves vagyok, kb. 155 cm és 37,5-38 kg...
Én se tudok hízni, bármit eszek, de alapjáratba se szeretek enni. Unalmas:D Mindenki azt hiszi h anorexiás vagyok... pedig nem.
Sportolok rendszeresen, szertornázok, valamint 6 évig táncoltam. A szertornától izmosodtam már, már lassan kezd látszani, de nem igazán híztam, ami meg elég furcsa.
Anyukám szerint teljesen normális vagyok.
A is furcsa, hogy az én ikertestvérem normál adatokkal rendelkezik, 2 évvel hamarabb is jött meg neki. Nekem meg csak most nyáron.
De hát ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!