Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudok gyorsan és egészség...

Hogy tudok gyorsan és egészségesen hízni?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok de ilyen az alkatom eszek én rendesen csak nagyon nehéz híznom nem tudom mért:S egy kilót felszedni is alig ha tudok és nagyon unom h ilyen vékony vagyok és szeretnék hízni:)de valahogy úgy hogy szétterjedjen és ne pedig akkora legyen a hasam mint egy terhes anyuka:D
2009. szept. 14. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mozogj mellette valamit, ami fejleszti az izmaidat.

Én például táncolok, és már olyan vádlim és hátizmom van, hogy na, de mégsem túlzott, hanem olyan formás és nőies :)

szóval valami izomerősítés kellene a normális kajálás mellett.

22/L

2009. szept. 14. 19:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Oké! köszi! Én valószínű hip-hop-ra fogok járni!:D És valami étrendben tudsz segíteni? (vagy bárki)
2009. szept. 14. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Húú ez nehéz kérdés, legalább annyira, mint a fogyás kérdése. Sokan gondolnák, hogy ez könnyű, egyél sok csokit, kenyeret, szalonnát, de ugye az nem szerepel a célok között, hogy cukorbeteg és szívbeteg is legyél? Legjobb lenne dietetikushoz fordulnod, de addig is pár jó tanács: próbálj meg kiegyensúlyozottan étkezni, napi ötször, nem sok, de GAZDAG ételt vegyél magadhoz. Pl. nyugodtan tegyél a töltött káposztára 20%-os tejfölt, bátran tegyél a teádba MÉZET, és egyél sokféle sovány húst, barna rizst, a krumplira nyugodtan tegyél VAJAT, a tésztára füstölt sajtot. A lényeg, hogy nem kell úgy teleenned magadat, hogy levegőt se kapj. De mindenképpen javaslom a szakembert.

Edzésnek egy kis kocogás, bicajozás, a szíved egészsége miatt, de igazából a súlyzós edzések azok, amik szépen megformálnak, és vastagítanak - jó értelemben. Hajrá!

2009. szept. 14. 19:49
 4/11 A kérdező kommentje:
NAgyon köszi!!!:D Akkor megpróbálok erre gondot fordítani! Tudom ez elég sokáig fog tartani h látható legyen a váloztás! és méegyszer köszi mindenkinek! Ha még valkai tud valmai ötletet nyugottan írjon!:D
2009. szept. 14. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a gondom...

Te hány éves vagy, milyen magas vagy és hány kiló?

Én 15 éves vagyok, kb. 155 cm és 37,5-38 kg...

Én se tudok hízni, bármit eszek, de alapjáratba se szeretek enni. Unalmas:D Mindenki azt hiszi h anorexiás vagyok... pedig nem.

Sportolok rendszeresen, szertornázok, valamint 6 évig táncoltam. A szertornától izmosodtam már, már lassan kezd látszani, de nem igazán híztam, ami meg elég furcsa.

Anyukám szerint teljesen normális vagyok.

A is furcsa, hogy az én ikertestvérem normál adatokkal rendelkezik, 2 évvel hamarabb is jött meg neki. Nekem meg csak most nyáron.

De hát ilyen vagyok.

2009. szept. 14. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves előző hozzászóló, nem akarlak elkeseríteni, de ha szertornázol, és versenyzel is, akkor a testarányaid nem nagyon fognak változni. A tornászok kifejezetten sovány, izmos emberek, és ennél "kövérebben" nem is nagyon lehetnének eredményesek. Szóval, vagy versenytorna, vagy normál testalkat, választanod kell. :(
2009. szept. 14. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Én mindig is ilyen voltam, a szertorna előtt is...
2009. szept. 14. 20:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Én 13 éves leszek decemberben, 152 centi vok, és 35 kg, és valószínű most fogok hip-hop-olni, nekem is at mondják h nem vagyok vékony de azért tényleg nem ártana felszednem:)
2009. szept. 14. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok. Ha 13 vagy, akkor még nagyon sokat fog változni a tested. Szerintem beszélj a szüleiddel, hogy vigyenek orvoshoz, és összeállítanak neked egy diétát, ha szükséges. Még nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy ahhoz, hogy magad találd ki a diétádat. Ha sportolsz, az mindenképpen jó, de lehet hogy ettől a mozgástól (hip-hop, ez valami aerobic?) nem fogsz hízni (de hálistennek fogyni se).
2009. szept. 14. 21:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Oké akkro majd mondom a szüleimnek:) Hát ez ilyen inkább erősítő táánc rimusérzék kell hozzá, a youtube-n meg tudom találni
2009. szept. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!