Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor hogyan fogyjak...

Most akkor hogyan fogyjak egészségesen?

Figyelt kérdés

Akárki felteszi a kérdést, jön rá 623 válasz, de mindenki mást mond...

8 kilótól kell megszabadulnom.

Reggelire mit egyek?

Ebédre?

Vacsorára?

Elég nagy gondom, hogy imádom az ízeket, a finom ételeket... szóval ha fizikailag nem is éhezem egy diéta alatt, 2 hét után rászabadulok a hűtőre...

Mennyit mozogjak naponta minimum?

(Sajnos rengeteget kell tanulnom, de tényleg reggeltől estig tanulok, vásárolok, kutyát sétáltatok, és ennyi, szóval fél-1 óránál nincs nagyon több időm - de ha 1 órát mozgok, a kutyasétára gyakran nem marad elég idő...)

(Nagy falkám van, a környéken nem tudom őket sétáltatni csak ha elviszem őket a közeli erdős részre.)

Azt tervezem, hogy csak halat meg csirkét eszem, néha barna rizst esetleg kölest, ezek mellé pedig zöldsalátákat.

Az öntettel van gáz a salátáknál, ezt inkább olivaolajjal vagy tejfölös dresszinggel oldjam meg?

A szénhidráttal mi legyen?...

Mennyit szabad és mikor?...

Nagyon hálás lennék, ha valaki felvilágosítana és rendet tenne a fejemben e téren...

Előre is köszönöm!:)

Szörnyű dagadtnak lenni:(

Már leadtam 5 kilót, de ma feladtam, hiányzott a szénhidrát... gondoltam, eszem kicsit.

aha... spenótos tészta, 2 túrórudiból a túró, egy nagy szelet mákos süti jó cukros lekvárral, + 2 kifli.

gratulálok magamnak:(

Mit tegyek, hogy ilyen falások ne jöjjenek rám?

Nem éheztem a diéta alatt!...

Nyáron tudom, hogy más lesz, akkor rengeteget mozgok, meg több időm is van, de nem akarok addig várni...

2012. febr. 25. 21:40
 1/7 *gin* ***** válasza:

[link]

itt találsz millió finom receptet, minden napra étrendet fényképpel :) nagyon finomakat eszik a csaj :)

2012. febr. 25. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:

a falásroham legtöbbször azt szokta jelezni,hogy nem fokozatos volt a ch csökkentés.

de mivel nem versenyre szálkásítasz,simán betehetsz csaló napot is.

a 2.-3. hónapra meg nekem is volt olyan,hogy öklendeztem a natúr csirkecsöcstöl.

nyomtam rá egy kis ezersziget öntetet és már csúszik is.

nincs benne sok kal.

az edzés meg attól függ,hogy honnan indulsz,teljes inaktívitásból,vagy eljártál már heti egy két-alkalommal edzeni,vagy otthon csináltad-e.

[link]

2012. febr. 25. 22:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Érdekes blog!

Sajnos ezt az étrendet én nem tudnám tartani úgy érzem, mert sok dolog van benne, amit nem szeretek.

Jöhet még válasz!:)

2012. febr. 25. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is, második!:)

Hát múlt évben rengeteget mozogtam, pláne nyáron. Nem is volt gond a súlyommal.

Tűzzsonglőrködtem főleg karikával (égő hoolahoop) meg meteorral, fél napos terepbringatúrákra mentem a kutyáimmal, országútiztam is (ha nem jött volna közbe egy betegség, akkor hívtak külföldi több hetes bringatúrára a fiúk - csak én voltam lány akiből kinézték, hogy végig csinálom:D)

Szóval nem voltam rossz formában...

8 kiló plusszal és fél év alig-mozgással viszont csak úgy vonszolom magam, siralom:(

Ja, és a hab a tortán, hogy olyan migrénem volt, (meg nem mondom a szakorvosi megnevezést), ami miatt nem futhatok - tehát ilyen jellegű sportok kizárva.

Persze azóta megoperáltak és nem volt migrénem 1 éve, de a futást most sem bírom:(

De érdekes, hogy a bringát meg nagyon, pedig hasonló mozgásforma.

Na mindegy.

Ha ezek alapján tudnál ajánlani valami tuti sportot, esetleg itthoni DVD-t, azt nagyon megköszönném!:)

Úgy gondoltam, hogy 2 hét fehérjeturmixos diéta után (van benne szénhidrát, zsír meg vitaminok is) most tartok 5 nap pihit zöldséggel meg fehérhúsokkal, aztán megint 2 hét fehérjeturmix...

Közben igyekszem minél többet mozogni, de hogy ne jöjjön a jojo-effektus, elég csak jól rámozognom a dologra?

Na szóval lefogyok, közben kistorna, lefogytam, utána rendes kerékvágásba vissza, sok torna?

Ez így mukodik?:D

Bocsi a kisregényért!

2012. febr. 25. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:

nem:(

nagyon nem így működik.

ha meg az évszakok befolyásolják,hogy sportolsz-e vagy nem,akkor nincs is miről beszélni.

két hetes proteines diéta?

bakker...

2012. febr. 25. 22:58
 6/7 A kérdező kommentje:

De akkor hogy működik?

Nagyrészt szabadtéri sportokat szeretek és nincs pénzem bejárni a városba edzésekre meg uszodába mert a volán és BKV jegyek a napi kajám árát elviszik. Nem beszélve a benzinről. (És akkor még magáért a programért nem is fizettem.)

Télen is megyek kutyát sétáltatni, de az csak séta (1 óra) az nem igazi mozgás.

Rossz a fűtés, illetve rosszul szigetelnek már az ablakok, a DVD-s tornához télen nincs akkora kedve így az embernek nekivetkőzni...

Persze ritkán azért csinálom.

De nem mindegy, hogy 58 kiló oszlik el rajtam vagy 66...

Na. szóval minden összejött.

- betegség (pszichiáteres cucc) - na ekkor leállt a mozgás

- rá gyógyszer ami csinálta az ominózus étvágyat

- és rengeteget kell tanulnom, ezen áll vagy bukik 1 évem, tehát nem merek annyit mozogni amennyi jól esne, nehogy elmenjen a fél nap és akkor alig tanultam.

Szóval akkor hogy csináljam?

Van ilyen speedfitness vagy mittudomén mi amit ajánlanál?

2012. febr. 25. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:

ugrókötél,fegyencedzés,kettlebell.

4 négyzetméteren megoldható,legalábbis én megoldom.

2012. febr. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!