Ha mindig keveset eszik az ember és nagyon figyel, hogy mit, akkor belassul az anyagcsere?
Aligha értelmetlen, nem lehet hogy Te nem érted?
1. pont, nem szülünk 3 gyereket ha nem tudjuk felnevelni őket. Ezen nincs mit érteni/ nem érteni.
2. írtam, hogy lehet kevés hússal is táplálkozni. Végtelenül macerásabb mint sok hússal, de nem megoldhatatlan hogy egészséges legyen. De kellenek hozzá speciális gyakorlatok, amik segítenek a testnek. Erre voltak példák a Taoista kínaiak (ma is példák).
Akkor mi-hogy pénztárcabarát? Beteg gyerekeket felnevelni, a későbbi inzulin költségeikkel is számolva olcsóbb?
1. pont, meghalt a férjem. Amikor még velünk volt, akkor még tökéletesen megfeleltek az anyagi körélményeink.
2. pont, továbbra is várom a pénztárcabarát megoldást, mert jelenleg nem tudok költeni.
3. pont, én kérek elnézést, hogy nem alig ismert (bár biztos nagyon jó) kínai gyakorlatokat végzek.
Keresni kell Taiji, QiGong edzést, ezekre nagyon nagy szükség van.
Sok zöldség kell, enyhén hőkezelve. Hetente azért többször legyen hús, muszáj. Inkább sok-sok zöldség, kevés rizs mint bármilyen búza - kenyér, péksüti vagy más cukros szemét. Ennyit lehet kihozni olcsóbban, de ez is már jó!
Én se nagyon szeretem a húst, de akkor tudok fogyni ha nagyobb a fehérje bevitelem. Tejtermékeket nem eszek, csak sajtot szoktam, marad a hús.
Voltam 2 évig vega, nem fogytam semmit, pedig volt rajtam 10 kiló többlet. Mostanában eszek húst, erre meg elkezdtem fogyni. Egy hónap alatt 4 kilót adtam le.
Minél többet eszek belőle annál jobban fogyok. Mikor egy hétig csak főzelékeket eszek, gyümölcsöt, akkor stagnál a súly.
1500 kalória alatt szerintem nem szabadna enni, nagyon kevésnek számít,már éhezik a szervezet. Legalább is nálam biztosan.
17-es vagyok
Egyébként csak a piacon merek húst venni, mert valami tuti van a bolti húsfélékben, mert azoktól fél órán belül tiszta kiütés leszek, akár mirelit, akár friss hús. (lehet ezért utáltam meg) A piacon általában ugyanattól veszem.
Az anyagi része, tényleg húzós, nekem sincs sok pénzem, de lemondtam már egy csomó egyéb kajáról (péksüti stb), így azt a részt erre fordítom. De tényleg drága a hús, vagy a fizetésem túl rossz, nem tudom.
Felvágottakkal szemben nekem sincs nagy bizodalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!