Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha éhezek, tehát tényleg csak...

Ha éhezek, tehát tényleg csak nagyon nagyon keveset eszek egy nap, akkor mennyi idő lenne leadni 5kg-t?

Figyelt kérdés
Napi 3-szor persze de csak keveset.
2012. okt. 9. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Erre szoktuk írni, hogy semennyit. Szerencséseknek persze 5 kiló kb. 5 hét.

A tested kitűnően tud alkalmazkodni a kevés táplálékhoz, több millió év evolúció áll mögötted, ne becsüld alá.

A test nem azért zsíros, mert túl sokat eszel, következésképp nem fogsz úgy fogyni, hogy keveset eszel. Nem kizárt, de hibás megközelítés.

Nem kell sz.art enni. Nem kell gyógyszereket, gabonákat, tejtermékeket enni, térjünk vissza a húshoz, zöldségekhez. Kicsit természetesebben kéne élni, és nem megvenni minden édes-illatos lisztes-színes vackot, amit elénk dobnak.

2012. okt. 9. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Így hízni fogsz. Komolyan!

Persze amíg éhezel lemennek a kilók, de utána a többszöröse jön vissza.

Ez a közismert jojó effektus.

Tapasztalat...

2012. okt. 9. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
annyira sokan leírtál már (keress rá), h az éhezéssel csak elmélyíted a problémát. nem az a megoldás, h éhezel pár hétig (azaz ameddig bírod), hanem a szemlélet- és életmódváláts. tudatosabban táplálkozol, amibe mértékkel a "tiltott gyümölcsök" is beletartoznak, így hosszú távon is fenntartható. lassabban fogysz így, de utána egész életedben tarthatod az így elért, az ideális súlyod. én 167 cm vagyok, ehhez 48 kg, nyilván szerencsés alkat is, amiért hálás vagyok, de azért van benne nem kevés tudatosság. mindig eszem, ha éhes vagyok, sosem fogyózok és ha megkívánom, bevágok akár egy tábla csokit is, de: sosem szalad el velem a ló, nem zabálok kétpofára és eszek fel bármit minden mindegy alapon. sok gyümölcsöt, zöldséget, húst eszem, jó minőségű ételeket. az nem megolás, h pár hétig kplalsz, aztán meg befizetsz a mekiben egy happy meal mnenure nagy kólával meg epres shake-kel, mert ennyi önsanyargatás után ennyit megengedhetsz magadnak. ne koplalj, de ne is egyél sz.rokat. ez a titka.
2012. okt. 9. 13:47
 4/6 szacsiga válasza:

Ami mindenkire igaz, hogy 1kg zsír elvesztése = 7000 kcal!

Max. heti 0,5-1 kiló fogyás egészséges. Nem a gyorsaság a fontos, hanem hogy csinos és egészséges is legyél. Csinos azzal a plusz 5 kilóval is lehetsz, de megbetegítheted magad, ha éhezel.

2012. okt. 9. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
koplalásos fogyással általában inkább hízni szoktak az emberek, mivel, ha koplalsz, lecsökken az alapanyagcsere szinted, így ha ugyanannyit eszel, mint előtte, attól is hízol. de jellemző az is, hogy a koplalástól becsavarodik az ember, és elkezd zabálni, attól még jobban híznak.
2012. okt. 10. 01:35
 6/6 anonim válasza:
oké.Akkor én a kérdésre válaszolok. Tényleg nem a zsír fog lemenni hanem víz meg izom, de egyébként kb. 2-3 hét koplalással lemegy 5 kg.
2012. okt. 10. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!