Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 2x eszem keveset és...

Ha napi 2x eszem keveset és mellette sokat iszom, attól is lehet fogyni igaz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%

Lehet de az egészséged kárára megy.

Sportolni miért olyan nehéz?

2012. aug. 29. 13:14
 2/17 A kérdező kommentje:
nyugi, gondoltam hogy közben sportolok is :) Most is azt csinálom (fél óra futás+zumba), csak ugyanannyit eszem mint eddig (zöldségek, csirke, hal, rizs) ezt napi 3x és csak 2 liter vizet. Szóval ha most napi 2x ennék és pl 3-3,5 liter vizet innék mellé, akkor gyorsabban fogynék?
2012. aug. 29. 13:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Fogadok nem is vagy kövér. 174 cm vagy és 68 kg? Csak tipp de ilyen arányú lehetsz. Inkább mozogj sokat, még akkor is ha nem vagy kövér, az izmok sem maguktól nőnek. Hagyj fel a facebookal és az ülő életmóddal és járj el futni, sportolj.
2012. aug. 29. 13:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A több víz kicsit gyorsabb anyagcserét eredményez, de a kaját ne csökkentsd, egyél ugyanúgy mint eddig, de csapj még a napi 2 L víz mellé még 2 liter vizet.
2012. aug. 29. 13:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha ugyan annyit eszel mint eddig akkor mi értelme csökkenteni az étkezések számát. Ha napi x mennyiségű kalóriát eszel meg, nem mindegy ám, hogy azt egy vagy tíz evészetből eszed meg. Csak magaddal tolsz ki. ettől nem fogsz le, mert nagyon lelassul az anyagcseréd, ami hízáshoz vezet, szóval ez butaság. Egyél naponta legalább ötször. A víznek nincs kalória tartalma, 0. Szóval abból igyál csak annyit amennyit tudsz mivel szüksége van rá a szervezetednek. 10kg-onként 0,5l naponta, persze nem kell erőltetni a dolgot, de inni kell és a víz NEM PÓTOLJA AZ ÉTELT, szóval ne az helyet igyál.
2012. aug. 29. 13:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Többre mész ha inkább 3 óránként eszel valamit tehát kb 4x-5x ennél egy keveset egy nap. Így is hatásosan lehet fogyni. Mért olyan jó az embereknek ha éheznek?! Sose fogom megérteni
2012. aug. 29. 13:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Vízből 20 testsúlykilogrammonként igyál 1 litert. Tehát ha 60 kilós vagy, akkor neked kell az a 3 liter naponta.

Amit leírtál (zöldség csirke rizs hal) tökéletes tápanyagok. Tartalmaznak minden makronutrienst. Zöldséget, csirkét, és rizst minden nap egyél legalább 5x, de a 6 is fontolóra vehető. Így gyorsabb lesz az anyagcseréd, csak így lehet fogyni. Napi 2 kajálással is lehet, csak úgy nem hájból, hanem izomból. Az meg rohadt egészségtelen, főleg nőknek akiken alapból kevesebb van.

Diétánál naponta 2-3g/testsúlykilogram fehérje kell, és 2-3g/tstkg szénhidrát. 100g csirkében van kb 24g fehérje, 100g rizsben 80g szénhidrát, a halban picit kevesebb a fehérje.

[link]

itt szerepel sok kaja kalóriatartalma.

2012. aug. 29. 13:48
 8/17 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok és 51 kg, de még kicsit kell fogynom, hogy elégedett legyek magammal :) 60ról fogytam le, először így csináltam ahogy többen írták, naponta többször ettem, aztán 55 kilónál kezdtem csökkenteni az evést és most gondolkozom azon, hogy többet kéne inni és kevesebbet enni.. csak nem vagyok benne biztos, hogy így le-e lehet adni még egy-két kilót :) Mentek a zöldek! :)
2012. aug. 29. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
úristen, oké fogyj le még 10et. Nektek az agyatokra ment a fogyókúra esküszöm! Én 178 cm vagyok és 75 kiló? Akkor én egy dagadt disznó vagyok? XD
2012. aug. 29. 14:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem 10-et akarok leadni, csak picivel 50 alá menni, mert én úgy jobban érezném magam. Mindenki addig formálja a testét, amíg nem érzi jól magát. Ha te jól érzed magad úgy, ahogy most vagy, akkor maradj úgy, nem kell fogyóznod és ne érezd magad kövérnek. Én sem érzem magam kövérnek, csak egyszerűen nem érzem magam jól a bőrömben addig, míg vissza nem nyerem az eredeti formám. Máskor pedig a kérdésre válaszolj, vagy ha nem megy, akkor ne is írj ide :)
2012. aug. 29. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!