Ha napi 2x eszem keveset és mellette sokat iszom, attól is lehet fogyni igaz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 13:11
12/17 poiu válasza:
Ha mennek a zöldek és mennek a fehérjék is + sportolsz, akkor a szervezeted beáll a megfelelő súlyra. Ez kevesebb lesz, mint a nyugaton elfogadott figura, de egészséges. Ha ez neked sok, akkor kolplalnod kell, amivel viszont megbetegíted magad. Mondhatod, hogy ez a Te problémád, de nem egészen, mert az én pénzemből fogják mentegetni az életed. De remélem, nem erről van szó, sportolj és menjenek a zöldek meg a húsok.
13/17 anonim válasza:
Előző: annyit hozzátennék, hogy a koplalástól NEM fogy le senki. Izomtömeget veszít, mivel azt bontja le legkönnyebben a szervezet, és ha már csak egy etióppal egyenlő izomzata van, akkor kezd el zsírból is fogyni. Szóval rendes étrend kell, kész.
14/17 poiu válasza:
asder: egyetértek, ezt írtam én is :-)
15/17 anonim válasza:
En pontosan igy fogytam, csak mellette 1 ora sport minden hetkoznap.
16/17 anonim válasza:
"Előző: annyit hozzátennék, hogy a koplalástól NEM fogy le senki. Izomtömeget veszít, mivel azt bontja le legkönnyebben a szervezet, és ha már csak egy etióppal egyenlő izomzata van, akkor kezd el zsírból is fogyni. Szóval rendes étrend kell, kész."
Ez biztosan nem igaz. En, mint irtam, pontosan igy fogytam 30 kilot es az mind zsirbol ment, napi 1 ora sporttal kiegeszitve.
17/17 anonim válasza:
ma 01:09
Először izomból ment, és mikor már csak nagyon minimális maradt, akkor kezdtél el zsírból fogyni, mert nem volt már miből. Kérdezz meg egy orvost, a nők lapját felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!