Ha mindig keveset eszik az ember és nagyon figyel, hogy mit, akkor belassul az anyagcsere?
Úgy tudod gyorsítani, hogy gyakrabban eszel, ezért ajánlják 3 óránként.Valamint rostban dús ételeket fogyassz, mert szintén az gyorsítja,illetve a sok víz.És a mozgás is gyorsítja az anyagcserét.
A kor előrehaladtával tényleg lelassul.Én onnan vettem észre, hogy amikor 18 évesen fogyóztam, akkor gyorsabban mentek a kilók, mint most 27 évesen.
Ez az anyagcsere lassulás, gyorsulás kényes téma..
Hogy azt várod a szervezetedtől ugyan úgy működjön mint X idővel ezelőtt, az meg irracionális. Régen más volt az emésztésed, pizzázhattál. MA MÁR NEM. De ez nem hiba, valaki 15 évesen is zsírosodik a pizzázástól.
Általánosságban le kell tenni ezeket, húsokat és zöldségeket, gyümölcsöket kell enni. Tej és gluténmentesen.
1-1 pizzázás persze nem számít általában, ha egyébként jól eszik az ember!
Vannak Kínában is, akik heti egyszer esznek húst, egyébként főleg zöldségeken és gyógynövényeken élnek, mellette harcművész edzést végeznek minden nap.
Te Qigongozol nagyon komolyan minden nap? Mert ha nem, akkor lehet kellene az a rendszeres húsevés.
Mert átlag ember csak zöldségeken, kevés húson nem marad meg. Ahhoz külön gyakorlás kell! Átlag európai ember ha kevés húst és zsír eszik, akkor sok rizst, krumplit, kenyeret, tésztát.. tejféléket. És más problémánk nincs is, mert majdnem minden bajunk ebből következik.
Tehát a lassú anyagcserét a reggeli inzulin lökettel(tejtermékek) és a forró természetű húsok hiányával nem hozod összefüggésbe.
Pedig muszáj lenne.
Próbálkozhatsz gyakrabban enni, de kevés lesz..
Normális dolgokat kéne, és gyógytornát csinálni - a pajzsmirigyet erősítő Qigongot, illetve a kenyérben lévő glutén mellett kérdés hogy egyáltalán normalizálódhat-e az anyagcseréd (pajzsmirigy működésed).
Nem muszáj rám hallgatni, csak akkor miért volt a kérdés?
...
Oktatok, de nem mindenki akar tanulni. Nem is akarsz. Ez végső soron kinek jó? :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!