Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azért hízok mert sokat, vagy...

Azért hízok mert sokat, vagy mert keveset eszek?

Figyelt kérdés

ma ettem 4 palacsintát, 1 croissantot, 1 kis magvas kenyeret.

tegnap: 2 croissantot, 1 kis tányér paprikás krumplit

az előtti nap: 2 kis szendvicset toast kenyérből, 2 almát

az előtt: 2 főtt tojást 1 toast kenyérrel, 1 tányér rakott tésztát

tudom hogy nem egészséges, viszont már menszeszem lassan fél éve nincs 168 49 kg lány vagyok 19éves.

és most ahogy más időpontokba eszek mert összevissza vannak óráim.. kizökkentem arégi vágásból, rámragad 1-2 kiló kevesebb székletem is van néha 1 hétbe ha 2x.. és nem tudom hogy most ez a visszatartott víz lenne e ..?

2012. okt. 10. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem, hogy mi a célod, hogy beteg legyél, amiért nem eszel, vagy épp anorexiás akarsz lenni? Menstruációd nincs fél éve és nem is zavar? 19 évesen ennyi eszed van? Nyilván látod te is ha a listádra nézel hogy ennyi kaja egy fél macskának is kevés lenne egy napra. Ha hízol az jó, hogy mitől azt nem tudom.
2012. okt. 10. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Kevés és csak szénhidrát. Szendvicset péksüteménnyel eszel? Egyébként nem zavar hogy simán meddő lehetsz ha még nem vagy az? Én mondjuk nem örülnék neki. El kéne menni futni és normálisan enni.

Egyébként 49 kiló vagy és 1-2 kiló miatt aggódsz? Szpichológus látott már?

2012. okt. 10. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy meddő, ahogy elkezd értelmesen kajálni, meg fog neki jönni.
2012. okt. 10. 19:28
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor hogy kellene hogy kinézzen egy napom? kaja szempontjából segítsetek légyszi
2012. okt. 10. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:

reggeli: zabkása / tk kenyér vmivel

tízórai: gyümölcs

ebéd: csirkemell / hal + zöldségek / barna rizs

uzsonna: gyümölcs

vacsora: csirkemell / hal + zöldség, gombás rántotta 1 tojásból + 2 fehérjéből, stb

Ilyesmi. Gondolom, hogy nincs lehetőség napi 2x halat, stb enni, én sem tudok, csak példákat írtam, hogy nagyjából hogyan kéne kajálni

2012. okt. 10. 20:20
 6/6 anonim válasza:

te szinte csak szénhidrátot eszel? ez nagy baj.

akkor nem jön meg a menstruációd, ha a szervezeted úgy ítéli meg, hogy nem jutna elég tápanyag a magzatnak.

ha csak szénhidrátot eszel, nem jut szinte semmi ásványi anyag, vitamin a szervezetedbe. ezért nincs menstruációd.

ne csak a mennyiségre, hanem a minőségre is figyelj.

azért nincsen székleted, mert nem eszel rostokat!!!

19 éves vagy, nem 5!!!!! legyen eszed.

2012. nov. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!