Azért hízok mert sokat, vagy mert keveset eszek?
ma ettem 4 palacsintát, 1 croissantot, 1 kis magvas kenyeret.
tegnap: 2 croissantot, 1 kis tányér paprikás krumplit
az előtti nap: 2 kis szendvicset toast kenyérből, 2 almát
az előtt: 2 főtt tojást 1 toast kenyérrel, 1 tányér rakott tésztát
tudom hogy nem egészséges, viszont már menszeszem lassan fél éve nincs 168 49 kg lány vagyok 19éves.
és most ahogy más időpontokba eszek mert összevissza vannak óráim.. kizökkentem arégi vágásból, rámragad 1-2 kiló kevesebb székletem is van néha 1 hétbe ha 2x.. és nem tudom hogy most ez a visszatartott víz lenne e ..?
Kevés és csak szénhidrát. Szendvicset péksüteménnyel eszel? Egyébként nem zavar hogy simán meddő lehetsz ha még nem vagy az? Én mondjuk nem örülnék neki. El kéne menni futni és normálisan enni.
Egyébként 49 kiló vagy és 1-2 kiló miatt aggódsz? Szpichológus látott már?
reggeli: zabkása / tk kenyér vmivel
tízórai: gyümölcs
ebéd: csirkemell / hal + zöldségek / barna rizs
uzsonna: gyümölcs
vacsora: csirkemell / hal + zöldség, gombás rántotta 1 tojásból + 2 fehérjéből, stb
Ilyesmi. Gondolom, hogy nincs lehetőség napi 2x halat, stb enni, én sem tudok, csak példákat írtam, hogy nagyjából hogyan kéne kajálni
te szinte csak szénhidrátot eszel? ez nagy baj.
akkor nem jön meg a menstruációd, ha a szervezeted úgy ítéli meg, hogy nem jutna elég tápanyag a magzatnak.
ha csak szénhidrátot eszel, nem jut szinte semmi ásványi anyag, vitamin a szervezetedbe. ezért nincs menstruációd.
ne csak a mennyiségre, hanem a minőségre is figyelj.
azért nincsen székleted, mert nem eszel rostokat!!!
19 éves vagy, nem 5!!!!! legyen eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!